SoruCevap
Yeni Üye
İnstagram mesaj istekleri nasıl kapanır sorusu, platformdaki kullanıcılar arasında sıkça sorulan bir konudur. İster İnstagram üzerinde yeni bir kullanıcı olun, ister uzun süredir aktif olan bir hesaba sahip olun, mesaj istekleri zaman zaman rahatsız edici olabilir. Bu durumda yapmanız gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Öncelikle, ayarlar sekmesine tıklayarak gizlilik bölümüne giriş yapmalısınız. Burada mesaj istekleri seçeneğini bulacak ve açık olan bir konumda mı yoksa kapalı bir konumda mı olduğunu kontrol etmelisiniz. Eğer rahatsız edici mesajlar almıyorsanız, bu seçeneği kapalı tutmak sizin için daha iyi olabilir. Ancak, mesaj isteklerini görmek isterseniz, seçeneği açık tutmanız gerekmektedir.
İçindekiler
Not: Mesaj isteklerini kapattığınızda, size daha önce gönderilen mesajlar kaybolmaz. Sadece yeni mesaj istekleri almayı durdurursunuz.
İşte, Instagram mesaj isteklerini kapatma işlemi bu kadar basit! Yukarıdaki adımları takip ederek, istenmeyen mesajlardan korunabilir ve sadece istediğiniz kişilerle iletişim kurabilirsiniz.
Instagram Mesaj İstekleri Nasıl Kapanır? Mesaj istekleri sekmesine girin.
İstek Kutusu: İstek kutusunda isteği kabul edin veya reddedin.
Kabul Edilen İstekler: Kabul edilen istekler direk mesaj kutusuna geçer.
Reddedilen İstekler: Kabul etmediğiniz istekler arşivde saklanır.
Arşivdeki İstekler: İstekleri geri getirmek için arşive gidin ve isteği kabul edin.
İçindekiler
Instagram Mesaj İstekleri Nasıl Kapanır?
Instagram mesaj istekleri, kullanıcılar arasında iletişimi kolaylaştıran bir özelliktir. Ancak bazen istenmeyen veya rahatsız edici mesajlar alabilirsiniz. Instagram mesaj isteklerini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Instagram Uygulamasını Açın
İlk olarak, Instagram uygulamasını telefonunuzda açın. Eğer hesabınıza giriş yapmadıysanız, giriş yapmanız gerekmektedir.
2. Adım: Mesaj İstekleri Bölümüne Girin
Instagram ana sayfasında sağ üst köşede bulunan mesaj simgesine tıklayın. Ardından, sağ üst köşede yer alan “mesaj istekleri” seçeneğine dokunun.
3. Adım: İstekleri Görüntüleyin
Burada, size gönderilen mesaj isteklerini görüntüleyebilirsiniz. İstediğiniz bir isteği kabul etmek veya reddetmek için üzerine dokunun.
4. Adım: Mesaj İsteklerini Kapatın
Mesaj isteklerini kapatmak için, mesaj isteği geldiği kişinin profil resmine dokunun. Profilin açıldığı sayfada, sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine dokunun. Açılan menüden “mesaj isteklerini kapat” seçeneğine tıklayın.
5. Adım: İstekleri Kapatın
İstekleri kapatmak için çıkan uyarı mesajını onaylamanız gerekmektedir. “Evet” seçeneğine dokunun ve mesaj istekleri kapatılacaktır.
6. Adım: İstekleri Tekrar Açma
Mesaj isteklerini kapattıktan sonra, isterseniz tekrar açabilirsiniz. Bunun için aynı adımları izleyerek istekleri açabilirsiniz.Not: Mesaj isteklerini kapattığınızda, size daha önce gönderilen mesajlar kaybolmaz. Sadece yeni mesaj istekleri almayı durdurursunuz.
İşte, Instagram mesaj isteklerini kapatma işlemi bu kadar basit! Yukarıdaki adımları takip ederek, istenmeyen mesajlardan korunabilir ve sadece istediğiniz kişilerle iletişim kurabilirsiniz.
İnstagram Mesaj İstekleri Nasil Kapanir?
Instagram Mesaj İstekleri Nasıl Kapanır? |
1. Mesaj istekleri sekmesine girin. |
2. İstek kutusunda isteği kabul edin veya reddedin. |
3. Kabul edilen istekler direk mesaj kutusuna geçer. |
4. Kabul etmediğiniz istekler arşivde saklanır. |
5. İstekleri geri getirmek için arşive gidin ve isteği kabul edin. |
Instagram Mesaj İstekleri Nasıl Kapanır? Mesaj istekleri sekmesine girin.
İstek Kutusu: İstek kutusunda isteği kabul edin veya reddedin.
Kabul Edilen İstekler: Kabul edilen istekler direk mesaj kutusuna geçer.
Reddedilen İstekler: Kabul etmediğiniz istekler arşivde saklanır.
Arşivdeki İstekler: İstekleri geri getirmek için arşive gidin ve isteği kabul edin.