AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagram Kesfet nasil guncellenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagram Keşfet nasıl güncellenir?​

1. adım: Instagram mobil uygulamasını açın. 2. adım: Keşfet sayfasını açın. 3. adım: Artık görmek istemediğiniz bir gönderiyi açın. 4. adım: Sağ üst köşedeki yan yana üç nokta butonuna dokunun.
Instagram Keşfet ayarları nasıl yapılır?
Instagram Keşfet sıfırlama gönderiye özel işlem:
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Keşfet sayfasını açın.
- Adım #3: Artık görmek istemediğiniz bir gönderiyi açın.
- Adım #4: Sağ üst köşedeki yan yana üç nokta butonuna dokunun.
- Adım #5: İlgilenmiyorum seçeneğine dokunun.
Instagram keşfeti neden yenilenmiyor?
Instagram Keşfet Sorunu için Bağlantıları Kontrol Edin Instagram Keşfet Sorunu çözümü için ilk yapacağınız şey bağlantılarınızı kontrol etmek olacaktır. Eğer bağlantınızda sorun varsa ya da bağlantınız güçlü değilse akışın yenilenmemesi ve keşfet bölümünün boş kalması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabiliyor.

Instagram yeni insanlar Keşfet nerede?​

Instagram’da farklı hesaplara ve paylaşımlara ulaşmayı kolaylaştıran Keşfet bölümü kaldırılmadı sadece yeri değiştirildi. Keşfet bölümü anasayfanın üst köşesine, DM bölümünün yanına taşındı. Eski yerinde Instagramın yeni özelliği olan Reels bölümü var.
Sosyal medyada kesfet ne demek?
Instagram keşfet, kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderilerin, kullanıcıların ilgi alanlarına göre hazırlanarak önerildiği kısım olarak ifade edilebilir. Instagram kullanıcılarına özel olarak gönderi önerilerinin bulunduğu kısım keşfet olarak bilinmektedir.
Instagram yeni güncelleme Keşfet nerede?
Tarayıcınızda

Telefonda Keşfet nedir?​

Keşfet, bir sorguya yanıt olarak sonuç göstermek yerine, içeriği Google’ın otomatik sistemleri tarafından kullanıcının ilgi alanlarına uygun olduğu düşünülen sonuçlara dayalı olarak sunar.

Geri