Instagram kalici hesap silme nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Instagram kalıcı hesap silme nasıl yapılır?​

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:
- ADIM: https://www.instagram.com/acco… adresine gidiniz. Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız, öncelikle giriş yapmanız istenir.
- ADIM: Hesabını neden siliyorsun?
- ADIM: Hesabımı kalıcı olarak sil’e tıklayın veya dokunun.
Kullanılmayan bir Instagram hesabı nasıl kapatılır?
Bunun dışında şifresi bilinmeyen Instagram hesaplarını kalıcı olarak kapatmak için yeni bir hesap açmak veya yardım merkezine başvurmak gerekmektedir. Instagram üzerinden yeni bir hesap açtıktan sonra şifresi unutulan hesabın eski hesap olduğu belirtilip şikayet edilmesi ve kapatma işleminin yapılması istenebilir.

Instagram hesap silme işlemi ne kadar sürer?​

İnstagram hesap silme işlemlerinin tamamlanmasından sonra 28 gün boyunca kullanıcı adı ve şifre yazılarak hesaba giriş yapılmaması gerekmektedir. Instagram silme işlemi gerçekleştirilmiş olan hesaba giriş yapılması durumunda işlem iptal olacaktır.
E postası ve şifresi unutulan Youtube hesabı nasıl kapatılır?
Şifresi unutulan Youtube hesabı için mail adresiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilir ve ardından hesabı kapatabilirsiniz. Ancak tüm kullanıcı bilgilerinizi unuttuysanız Youtube destek ekibi ya da Google’a şikayet formu doldurarak hesabınızın kapatılmasını talep edebilirsiniz.
Telefon veya bilgisayar üzerindeki herhangi bir tarayıcı aracılığı ile instagram.com adresine girin. Sonra basitçe https://www.instagram.com/accounts/password/reset/ buraya girelim. E-posta adresimizi girelim ve Şifreyi Yenile butonuna basalım. Şifre sıfırlama bağlantınız e-posta adresinize gelecektir.
Kullanılmayan hesaplar nasıl kapatılır?
Bankaya gitmeden hesap kapatılır mı? Eğer hesabınızın bulunduğu şube uzaksa ya da sizin gitmeye vaktiniz yoksa dilekçe ile de hesap kapatma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bankanın o şubesine yönelik yazdığınız hesap kapatma dilekçenizi, şubeye ulaştırarak işlemlerin başlamasını sağlayabilirsiniz.

Instagram kapatmak için ne yapmalıyım?​

Bir mobil tarayıcının ya da bilgisayarın üzerinsen hesabımı sil butonuna tıklanır. İnstagramın sorduğu “Hesabını neden siliyorsun?” sorusuna açılır olan pencerelerden bir yanıt seçilir ve şifre tekrar girilir. Daha sonra “Hesabı sil” yazan butona basılır ve böylece instagram hesabı kalıcı bir şekilde silinmiş olur.
Instagram hesabı nasıl kurtarılır?
Instagram’dan bir giriş bağlantısı talep edin Giriş bağlantısı istemek için: Giriş ekranında Giriş yapmakla ilgili yardım al(Android) veya Şifrenizi mi unuttunuz? (iPhone) seçeneğine dokunun. Hesabınızla ilişkili kullanıcı adını, e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve sonra İleri’ye dokunun.

Silinen Instagram hesabı kaç günde açılır?​

Hesap kapatma işlemini takip eden 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız tekrardan aktif olacaktır. Ancak Instagram hesabınızı tamamıyla kaybetmek istemiyor ve platforma bir süreliğine ara verme gibi bir düşünceniz varsa geçici Instagram hesap dondurma rehberimize göz atabilirsiniz.
Kullanılmayan Instagram hesabı silinir mi?
Instagram, aktif olmayan hesapların kapanması konusunda net bir bilgi vermemektedir. Kullanılmayan Instagram hesaplarının ne kadar süre sonra kapatılacağı bilinmemektedir. Bu nedenle Instagram hesaplarına birkaç ayda bir girilmesi önerilmektedir.
YouTube kanalınızı silme:
- YouTube Studio’da oturum açın.
- Sol kısımdaki kenar çubuğundan Ayarlar’ı seçin.
- Kanal Gelişmiş Ayarlar’ı seçin.
- Alt kısımdan YouTube İçeriğini Kaldır düğmesini seçin.
- İçeriğimi kalıcı olarak silmek istiyorum’u seçin.
- Kanalınızı silmek istediğinizi doğrulamak için kutuları seçin.
Şifresini unuttuğum YouTube hesabımı nasıl açarım?
Google Hesabınız yoksa yeni bir tane oluşturabilirsiniz.
- www.youtube.com/gaia_link adresine gidin.
- YouTube kullanıcı adınızı ve şifrenizi soldaki kutuya girin. Not: Eski YouTube şifrenizi hatırlamıyorsanız maalesef bu hesaplar için şifre kurtarma seçeneği yoktur.
- Kanalla ilgili hak talebinde bulun’u seçin.

Geri