İnstagram Hikayede Kişi Etiket Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
İnstagram Hikayede Kişi Etiket Nasıl Yapılır? İnstagram hikayelerinde kişi etiketlemek oldukça kolaydır. İlk adım olarak, hikayenizi oluşturduktan sonra üst kısımda bulunan metin aracını seçin. Ardından, metin kutusuna “@” sembolünü ekleyin ve etiketlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın. İnstagram size kullanıcı adlarını önerir, böylece doğru kişiyi etiketleyebilirsiniz. Son adım olarak, etiketlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını seçin ve hikayenizi paylaşın. Böylece, hikayenizdeki kişiyi etiketlemiş olursunuz. İnstagram hikayelerinde kişi etiketlemek, paylaşımlarınızı daha etkileşimli hale getirmenin harika bir yoludur.
İçindekiler

İnstagram Hikayede Kişi Etiket Nasıl Yapılır?​

İnstagram hikayelerinde kişi etiketi eklemek oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatan bir rehber:
1. İlk olarak, İnstagram uygulamasını açın ve hikaye oluşturma ekranına gidin.
2. Hikayenizi oluşturduktan sonra, ekranın üst kısmındaki “Etiket Ekle” butonuna dokunun.
3. Ardından, etiketlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını arama çubuğuna yazın.
4. İnstagram size otomatik olarak kullanıcı adıyla eşleşen sonuçları gösterecektir. Doğru kişiyi bulduğunuzdan emin olun ve üzerine dokunun.
5. Kişiyi etiketledikten sonra, hikayenizdeki istediğiniz yere sürükleyerek yerini değiştirebilirsiniz.
6. Son olarak, hikayenizi paylaşmak için “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.
Artık İnstagram hikayenizde kişi etiketi eklemeyi başardınız! Hikayenizde etiketlediğiniz kişi, hikayenizi görüntülediğinde bildirim alacak ve hikayenizdeki etiket üzerine dokunarak profilinize kolayca ulaşabilecektir. Unutmayın, kişiyi etiketlemek için o kişinin İnstagram hesabını takip etmeniz gerekmektedir.
İnstagram hikayelerinde kişi etiketlemek, paylaştığınız içeriği daha etkileşimli hale getirmenin harika bir yoludur. İnsanlar etiketlendiklerinde hikayenizi daha fazla kişiye ulaştırabilir ve daha fazla beğeni ve yorum alabilirsiniz. Bu nedenle, etiketlemeyi düşündüğünüz kişileri dikkatlice seçmeli ve onlardan izin almalısınız. İyi etiketlemeler!

İnstagram Hikayede Kişi Etiket Nasıl Yapılır?​

Instagram Hikayede kişi etiket nasıl yapılır?
Instagram hikayede kişi etiketlemek için fotoğrafınıza tıklayın.
Ekranın sağ üst köşesindeki sticker simgesine dokunun.
Etiketlemek istediğiniz kişinin adını arama çubuğuna yazın.
Arama sonuçlarından doğru kişiyi seçin.
Etiketlemek için kişinin fotoğrafına dokunun ve hikayenizi paylaşın.

Instagram Hikayede kişi etiket nasıl yapılır?
Etiketlemek istediğiniz kişinin adını arama çubuğuna yazın.
Arama sonuçlarından doğru kişiyi seçin.
Ekranın sağ üst köşesindeki sticker simgesine dokunun.
Etiketlemek için kişinin fotoğrafına dokunun ve hikayenizi paylaşın.