AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagram hesap silme

haberci

Yeni Üye
Instagram hesap silme
ile ilgili merak ettikleriniz varsa, bu makalemizde hesabınızı nasıl sileceğinizi anlatıyoruz. İşte Instagram kapatma resimli anlatım
rehberi! Bu içeriğimiz ile sizlere adım adım Instagram hesabınızı nasıl sileceğini anlatıyoruz. Bu sayede
“Instagram nasıl kapatılır?”
sorusuna da etkili bir cevap vermiş olacağız.
Instagram hesap silme nasıl yapılır?
Sosyal ağların
gelişimiyle birlikte, arkadaşlarımız ile benzer ortamlarda yer almak için pek çok
sosyal ağda hesap
açıyoruz. Ancak pek çok kişi, kullandığı
sosyal ağdan
memnun kalmadığında,
hesabını silmek
istiyor.
Peki,
fotoğraf
paylaşma
odaklı
en popüler sosyal ağ
olan
Instagram
‘daki
hesabımızı
kalıcı olarak nasıl sileceğiz?
İşte tüm detayları ve
fotoğraflı anlatımı
ile
Instagram hesabını kalıcı olarak silme
.
Instagram hesabını silmenin ilk adımı – Instagram nasıl kapatılır?
Instagram
hesabınızı silmeden önce,
Instagram
‘da paylaştığınız fotoğraflarınızı saklamak isteyebilirsiniz.
Bunu yapabilmek için aşağıdaki makalemizden faydalanarak,
tüm fotoğraflarınızı indirmenin
nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.
Instagram kapatma resimli anlatım – REHBER
Instagram hesabınızı silmek
için ilk olarak hemen altta yer alana bağlantıya gitmeniz gerekiyor.
::
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İkinci adımda açılan bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce
oturumunuzu açın
. Daha sonra tekrar yukarıdaki bağlantıya gidin.
Üçüncü adımda
“Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle”
bölümünün yanındaki kutucuktan,
hesabınızı neden silmek istediğinizi
seçmeniz gerekiyor.
Instagram hesabını kalıcı olarak silme
Hesap silme
nedeninizi seçtikten sonra,
hesabınızı sileceğiniz
asıl bölüm açılacak.
Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli
“Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat”
yazan butona tıklamanız gerekiyor.
Tüm bunları yaptıktan sonra
hesabınız silinmiş olacak
. Ancak unutmamanız gerekiyor ki, sildiğiniz kullanıcı adını, bir daha kullanmanız mümkün olmayacak.
En azından
Instagram
, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız. Bununla beraber tekrar hesabınızı silmeden önce mutlaka fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca hesabınızı tamamen silmeden, bir süreliğine geçici olarak kapatma veya bir diğer adıyla dondurma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir süre sonra kararınız değişirse, tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.
Son olarak hesabınızla birlikte sadece fotoğraflarınız değil; kullanıcı adınız, yorumlarınız ve sizinle ilgili olan diğer bilgilerin de silineceğini unutmayın.
:: Instagram hesabınızı sildiniz mi?

Merhaba! Instagram hesabınızı silme işlemi oldukça basit birkaç adımdan oluşmaktadır. İşte adım adım Instagram hesabınızı nasıl sileceğinizi anlatan bir rehber:

1. İlk olarak, hesabınızı silmeden önce Instagram'da paylaştığınız fotoğrafları saklamak isterseniz bu linkten tüm fotoğraflarınızı nasıl indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

2. Hesabınızı kalıcı olarak silmek için aşağıda verdiğim bağlantıya gitmeniz gerekmektedir. Bağlantıya gittiğinizde, oturumunuz açık değilse önce oturumunuzu açmalısınız.

3. Ardından, "Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle" bölümünde hesabınızı neden silmek istediğinizi seçerek devam etmelisiniz.

4. Hesabınızı silme nedeninizi seçtikten sonra, hesabınızı kalıcı olarak silme butonuna tıklayarak şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Bu adımları tamamladıktan sonra hesabınız silinmiş olacaktır.

Unutmayın, sildiğiniz kullanıcı adını bir daha kullanamayacaksınız ve hesabınızı tamamen silmeden önce fotoğraflarınızı yedeklemeyi unutmamalısınız. Ayrıca, hesabınızı tamamen silmek yerine geçici olarak dondurma seçeneğini de düşünebilirsiniz. Hesabınızı sildikten sonra, kullanıcı adınız, yorumlarınız ve diğer kişisel bilgileriniz de silinecektir.

Eğer hesabınızı silme işlemini gerçekleştirdiyseniz ya da başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa buradan yazabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri