- Konu Yazar
Instagram hesabım silindi nasıl geri getirebilirim?
Bunlardan biriside Instagram silinen hesabı geri alma formu. Bu formu doldurup gönderdikten sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelecektir. Bu gelen kodu bir a4 sayfasına büyük yazı ile yazıp altına kimlik belgenizi koyarak fotoğraflamanız gerekmektedir. Bu şekilde silinen hesabınızı geri alabilirsiniz.Instagram hesabını nasıl geri alırım?
merhabalar, instagramın destek kısmına mail gönderip bu durumu ingilizce olarak yazarsanız size geri dönüş yapacaklardır. bu gibi durumlarda instagram, ulaşılamayan hesabın kullanıcı adını, gerçek adınızı ve soy adınızı bir kağıda yazıp elinizde tutarak fotoğraf çekmenizi isteyecektir. bunları gönderdikten sonra sizi …
Instagram hesabımın şikayet edildiğini nasıl anlarım?
Paylaştığınız resimlere ya da videolara gelen beğeni sayısında ciddi bir düşüş ortaya çıkar. Yapılan paylaşımlara gelen yorum sayılarında ciddi düşüş söz konusu olur. Takipçi sayınızda ani düşmeler yaşayabilirsiniz. Başka hesaplardan aramalar yaptığınız zaman, kendi hesabınızı doğrudan bulamazsınız.Spam atılan hesap ne zaman kapanır?
Genelde birden fazla kişi şikâyet edilecek hesaba spam atarak yapılmaktadır. Fakat belirli bir sayı olması gerektiğine dair bir bilgi yoktur. Yalnızca kısa süre içinde birden fazla atılan spam dikkat çekmektedir. İnstagram yapılan spamlardan kural ihlalinin olduğunu tespit ettiği durumlarda hesap kapanmaktadır.
Kullanmış olduğunuz instagram hesabınız herhangi bir topluluk kuralı ihlali, telif hakkı veya başka bir sebepten dolayı kapatılmış olabilir. Bunun iptal edilmiş instagram hesabını geri açmak, geriye almak için instagram tarafından dolduracağınız form ile geri bildirim yaparak itiraz edebilirsiniz.
Instagram hesabım kapatıldı ne yapmam lazım?
Hesabınızın neden kapatıldığına dair bir fikriniz yoksa Instagram’a inceleme talebinde bulunabilirsiniz. İlgili formu doldurarak hesabının kapatılma nedenini öğrendikten sonra açılması yönünde talepte bulunabilirsiniz.
Instagram hesabımı bulamıyorum nasıl bulabilirim?
Instagram’dan, hesap bilgilerinizin değiştirildiğini bildiren bir e-posta alıp almadığınızı kontrol edin. Bir arkadaşınızdan profilinizi ziyaret etmesini ve geçerli kullanıcı adınızın ekran görüntüsünü almasını isteyin.Eski Instagram hesabı nasıl bulunur?
Şifresini unuttuğunuz Instagram hesabını kurtarma:
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını ya da internet sitesini açın.
- Adım #2: Giriş ekranındaki Şifreni mi Unuttun?
- Adım #3: Hesabınızın adını ya da hesabınıza ait telefon numarasını veya e-posta adresinizi yazın.
- Adım #4: Giriş Bağlantısı Gönder butonuna tıklayın.
Instagram hesabı şikayet edilirse ne olur?
Şikâyet eden ve edilen hesabın takipçi sayılarını göz önünde bulundurarak hesap kapatma işlemi gerçekleştirir. Yani çok takipçi sayısına sahip bir hesap az takipçi sayısına sahip bir hesabı şikâyet ettiğinde Instagram bunu, takipçi sayısı fazla olan hesabı dikkate alarak şikâyet edilen hesabı kapatmaktadır.Instagram hesabı şikayet edince bildirim gider mi?
Hayır gitmez. Instagram, şikayet eden kullanıcıları tamamen gizli tutar. Yani siz neyi şikayet ederseniz edin, şikayet ettiğiniz kişiye “xxxx kullanıcısı seni şikayet etti” diye bildirim hiçbir şekilde gitmez.
Bir Instagram hesabının kapanması için belirli bir şikâyet sayısı yoktur. En geniş kullanıcı kitlesine sahip olan Instagram, bünyesinde binlerce aktif hesap bulundurmaktadır. Bu hesaplardan da her gün binlercesi şikayetler sonucu kapanmaktadır.