- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Instagram hesabı başkasının eline geçerse ne olur?
Peki Gerçekleştirirsek Ne Olur? Birkaç gün boyunca (tahmini bu engel en fazla 10 gün veya daha fazla da olabilir) hesabınız spam`a girer. Hiçbir şekilde, beğeni işlemi, takip işlemi ve yorum işleminde bulunamazsınız. Hatta paylaşımlarınıza hiçbir şekilde açıklama dahi giremeyebilirsiniz.Şüpheli giriş denemesi nasıl çözülür?
Olağan dışı giriş denemesi saptadık sorunu kod ile çözümü Instagram bu sorun ortaya çıktığında sizden hesabın size ait olduğunu ispatlamanızı isteyecektir. Bunun için de telefonunuza ya da mailinize bir kod gelecek, bu kod ile de şifrenizi değiştirmelisiniz.
Instagram’da Şüpheli giriş denemesi ne demek?
Eğer Instagram hesabınıza en son giriş yaptığınız cihaz veya konum, son zamanlarda giriş yaptığınız yerlerden farklıysa, Instagram bunu olağandışı bir giriş denemesi olarak algılıyor ve hesaba geçici olarak girmenize izin vermiyor.İnstagram hesabım birinin eline geçti nasıl geri alabilirim?
Giriş ekranında Giriş yap kısmı altında Giriş yapmakla ilgili yardım al seçeneğine dokunun. Hesabınızla ilişkili kullanıcı adını, e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun.
İnstagram hesabını çalıp ne yapıyorlar?
Ben online olarak suç duyurusunda bulundum. Yukarıda belirttiğimiz üzere başkasının Facebook, Twitter, Instagram ve/veya mail hesaplarını çalmak, parolasını değiştirmek, kullanmak gibi fiillerin tamamı hukukumuzda yasaklanmış olup işlenmesi halinde suç sayılacaktır.Instagramda tanınmayan bir cihaz giriş yaptı ne demek?
Merhaba Sefa, Instagram’daki “olağandışı bir giriş denemesi saptadık” uyarısı, hesabına farklı bir kişi veya farklı bir uygulama tarafından erişilmeye çalıştığını belirtir.