AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İnstagram E-Posta Adresimi Ve Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?

zeberus

Yeni Üye
İnstagram e-posta adresimi ve şifremi unuttum durumunda yapılması gerekenleri merak ediyorsanız, endişelenmeyin. İlk olarak, İnstagram hesabınızı kurtarmak için e-posta adresinizi hatırlamaya çalışın. Ardından, şifrenizi sıfırlama seçeneğini kullanarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Eğer e-posta adresinizi de hatırlamıyorsanız, İnstagram’ın destek ekibiyle iletişime geçin. Hesabınızı doğrulamak için size yardımcı olacaklardır. Ayrıca, hesabınızı daha güvenli hale getirmek için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeyi düşünebilirsiniz. Unutmayın, hesap güvenliğine dikkat etmek önemlidir.
İçindekiler

İnstagram E-Posta Adresimi Ve Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?​

İnstagram hesabınıza giriş yaparken e-posta adresinizi ve şifrenizi unuttuysanız, endişelenmeyin. İşte yapmanız gereken adımlar:

1. E-posta adresinizi hatırlamaya çalışın​

İlk olarak, hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini hatırlamaya çalışın. Eğer hatırlıyorsanız, İnstagram hesabınıza e-posta yoluyla erişebilir ve şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

2. Şifrenizi sıfırlayın​

Eğer e-posta adresinizi hatırlamıyorsanız, İnstagram hesabınıza giriş yapma sayfasında “Şifremi Unuttum” seçeneğini tıklayarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Şifrenizi sıfırlamak için kullanabileceğiniz farklı yöntemler bulunuyor:

3. Telefon numaranızı kullanın​

İnstagram hesabınıza kayıtlı olan telefon numaranızı kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Telefon numaranızı girip doğruladıktan sonra yeni bir şifre oluşturabileceksiniz.

4. Kullanıcı adınızı veya kullanıcı adınızı hatırlamaya çalışın​

Eğer e-posta adresinizi veya telefon numaranızı hatırlamıyorsanız, İnstagram hesabınıza giriş yapma sayfasında “Kullanıcı adımı unuttum” seçeneğini tıklayarak kullanıcı adınızı hatırlamaya çalışabilirsiniz. Kullanıcı adınızı hatırladıktan sonra şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

5. Destek alın​

Eğer yukarıdaki adımları denedikten sonra hala hesabınıza erişemiyorsanız, İnstagram’ın müşteri destek hattıyla iletişime geçebilirsiniz. Destek ekibi size hesabınızı kurtarmak için yardımcı olacaktır.
Unutulan e-posta adresi ve şifreyle ilgili İnstagram hesabınıza tekrar erişebilmeniz için yukarıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, İnstagram’ın resmi web sitesindeki yardım sayfasından daha fazla bilgi alabilirsiniz.

İnstagram E-Posta Adresimi Ve Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?​

İnstagram e-posta adresi ve şifresi unutulduğunda ne yapılmalı?
E-posta adresini hatırlamıyorsan, telefon numaranı kullanarak hesabını kurtarabilirsin.
Şifreni unuttuysan, Şifremi Unuttum seçeneğiyle yeni bir şifre oluşturabilirsin.
İnstagram hesabını e-posta adresiyle bağlamışsan, şifre sıfırlama bağlantısı e-postana gönderilebilir.
E-posta adresini ve şifreni hatırlamıyorsan, İletişim bölümüne başvurabilirsin.

Hesap kurtarma sürecini hızlandırmak için doğru bilgileri gir ve erişim yöntemlerini kullan.
Telefon numarasıyla hesap kurtarmak için Doğrulama Kodu SMS’i alabilirsin.
E-posta adresine erişimin yoksa, alternatif bir e-posta adresi kullanabilirsin.
Hesap güvenliğini artırmak için 2 Aşamalı Doğrulama seçeneğini etkinleştir.
Hesabın çalındıysa, Şüpheli Hesap Bildirimi yaparak yardım alabilirsin.

Geri