İnstagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir? Canlı yayın videolarını İnstagram‘da kaydetmek için basit birkaç adımı takip etmek yeterlidir. İlk olarak, canlı yayın sırasında üst sağ köşede yer alan kaydet düğmesine dokunun. Ardından, ayarlar bölümüne giderek canlı yayın seçeneğini bulun ve etkinleştirin. Bu işlemle birlikte canlı yayın videolarınız telefonunuzun galerisinde kaydedilmeye başlanacaktır. Böylece, daha sonra izlemek veya paylaşmak için bu videolara kolaylıkla erişebilirsiniz. İnstagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir? sorusunun yanıtını bu adımları takip ederek bulabilirsiniz.
İçindekiler
İnstagram canlı yayın videolarınızı kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, İnstagram uygulamasını açın ve ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan + simgesine dokunun.
2. Adım: Sonra, hikayeler bölümünde alt kısımda bulunan Canlı seçeneğine dokunun.
3. Adım: Canlı yayınınızı başlatmak için Canlı Yayın Başla butonuna dokunun.
4. Adım: Canlı yayınınızı kaydetmek istediğinizde, yayın ekranının sağ üst köşesinde bulunan Kaydet simgesine dokunun.
5. Adım: Kaydetmek için Kaydetmek İçin Kaydet seçeneğine dokunun ve İnstagram canlı yayınınız kaydedilmeye başlanacaktır.
6. Adım: Canlı yayınınızı bitirdiğinizde, kaydedilen video otomatik olarak fotoğraf galerinizdeki İnstagram klasörüne kaydedilir.
7. Adım: Kaydedilen canlı yayın videonuza galerinizden ulaşabilir ve istediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek İnstagram canlı yayın videolarınızı kolaylıkla kaydedebilir ve istediğiniz zaman tekrar izleyebilirsiniz. Unutmayın, kaydetme seçeneği sadece canlı yayınızı başlattığınızda mevcut olacaktır.
Instagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir?
Canlı yayın sırasında video kaydetmek için kaydet butonuna bas.
Kaydedilen videoları profilinde tekrar izleyebilirsin.
Kaydedilen videoları telefonundan istediğin zaman paylaşabilirsin.
Canlı yayın sona erdikten sonra da video kaydedilebilir.
İçindekiler
İnstagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir?
İnstagram canlı yayın videolarınızı kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: İlk olarak, İnstagram uygulamasını açın ve ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan + simgesine dokunun.
2. Adım: Sonra, hikayeler bölümünde alt kısımda bulunan Canlı seçeneğine dokunun.
3. Adım: Canlı yayınınızı başlatmak için Canlı Yayın Başla butonuna dokunun.
4. Adım: Canlı yayınınızı kaydetmek istediğinizde, yayın ekranının sağ üst köşesinde bulunan Kaydet simgesine dokunun.
5. Adım: Kaydetmek için Kaydetmek İçin Kaydet seçeneğine dokunun ve İnstagram canlı yayınınız kaydedilmeye başlanacaktır.
6. Adım: Canlı yayınınızı bitirdiğinizde, kaydedilen video otomatik olarak fotoğraf galerinizdeki İnstagram klasörüne kaydedilir.
7. Adım: Kaydedilen canlı yayın videonuza galerinizden ulaşabilir ve istediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek İnstagram canlı yayın videolarınızı kolaylıkla kaydedebilir ve istediğiniz zaman tekrar izleyebilirsiniz. Unutmayın, kaydetme seçeneği sadece canlı yayınızı başlattığınızda mevcut olacaktır.
İnstagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir?
Instagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir? |
İnstagram canlı yayın video kaydetmek için basit adımlar. |
Canlı yayın sırasında sağ üst köşedeki kaydet butonuna tıkla. |
Kaydedilen videoların otomatik olarak telefonuna kaydedilecektir. |
Videoları kaydetmek için yeterli depolama alanına sahip olduğundan emin ol. |
Instagram Canlı Yayın Video Nasıl Kaydedilir?
Canlı yayın sırasında video kaydetmek için kaydet butonuna bas.
Kaydedilen videoları profilinde tekrar izleyebilirsin.
Kaydedilen videoları telefonundan istediğin zaman paylaşabilirsin.
Canlı yayın sona erdikten sonra da video kaydedilebilir.