İnstagram Beni Takip Edeni Nasıl Silerim?

SoruCevap

Yeni Üye
İnstagram Beni Takip Edeni Nasıl Silerim? sorusu, sosyal medya kullanıcılarının sıklıkla sorduğu bir sorudur. İnstagram hesabınızda sizi takip eden kişileri silmek için öncelikle profilinize girin. Ardından, takipçi listesini açarak Beni Takip Edenler bölümüne ulaşın. Burada, sizi takip eden kişilerin profillerini inceleyebilir ve istemediğiniz kişileri seçerek Sil butonuna tıklayabilirsiniz. Takipçi listesini düzenlemek için Beni Takip Edenler bölümünü düzenli olarak kontrol etmek önemlidir. Bu şekilde, istemediğiniz kişileri kolayca silebilir ve hesabınızı istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
İçindekiler

İnstagram Beni Takip Edeni Nasıl Silerim?​

İnstagram’da sizi takip eden bir kişiyi silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, silmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Takibi Bırak” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıklayarak sizi takip eden kişiyi silebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Engellerim?​

Eğer bir kişiyi tamamen engellemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, engellemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Engelle” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıklayarak sizi takip eden kişiyi engelleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Reddedebilirim?​

Eğer bir kişiyi takip etmek istemiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, reddetmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “İsteği Reddet” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi reddedebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Kabul Edebilirim?​

Eğer bir kişi sizi takip etmek istiyor ve kabul etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, kabul etmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “İsteği Kabul Et” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi kabul edebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Engellerim ve Silerim?​

Eğer bir kişiyi hem engellemek hem de silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, engellemek ve silmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Engelle” ve “Takibi Bırak” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi engelleyebilir ve silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Gizleyebilirim?​

Eğer bir kişiyi takipçi listesinde gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, gizlemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Gizle” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıklayarak sizi takip eden kişiyi gizleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Engeller ve Reddederim?​

Eğer bir kişiyi hem engellemek hem de reddetmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, engellemek ve reddetmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Engelle” ve “İsteği Reddet” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi engelleyebilir ve reddedebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Engeller ve Kabul Ederim?​

Eğer bir kişiyi hem engellemek hem de kabul etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, engellemek ve kabul etmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Engelle” ve “İsteği Kabul Et” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi engelleyebilir ve kabul edebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Silip Gizlerim?​

Eğer bir kişiyi hem silmek hem de gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, silmek ve gizlemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Takibi Bırak” ve “Gizle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi silebilir ve gizleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Silip Engellerim?​

Eğer bir kişiyi hem silmek hem de engellemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, silmek ve engellemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Takibi Bırak” ve “Engelle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi silebilir ve engelleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Reddedip Gizlerim?​

Eğer bir kişiyi hem reddetmek hem de gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, reddetmek ve gizlemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “İsteği Reddet” ve “Gizle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi reddedebilir ve gizleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Reddedip Engellerim?​

Eğer bir kişiyi hem reddetmek hem de engellemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, reddetmek ve engellemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “İsteği Reddet” ve “Engelle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi reddedebilir ve engelleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Kabul Eder ve Gizlerim?​

Eğer bir kişiyi hem kabul etmek hem de gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, kabul etmek ve gizlemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “İsteği Kabul Et” ve “Gizle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi kabul edebilir ve gizleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Kabul Eder ve Engellerim?​

Eğer bir kişiyi hem kabul etmek hem de engellemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, kabul etmek ve engellemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “İsteği Kabul Et” ve “Engelle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi kabul edebilir ve engelleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Gizler ve Engellerim?​

Eğer bir kişiyi hem gizlemek hem de engellemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, gizlemek ve engellemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Gizle” ve “Engelle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi gizleyebilir ve engelleyebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Gizler ve Redderim?​

Eğer bir kişiyi hem gizlemek hem de reddetmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, gizlemek ve reddetmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Gizle” ve “İsteği Reddet” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip etmek isteyen kişiyi gizleyebilir ve reddedebilirsiniz.

İnstagram’da Beni Takip Eden Birini Nasıl Silip Engeller ve Gizlerim?​

Eğer bir kişiyi hem silmek hem de engellemek ve gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, profilinize gidin ve takipçi listesini açın.
İkinci adımda, silmek, engellemek ve gizlemek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını bulun. Ardından, profil fotoğrafının yanındaki “Takip Et” düğmesine tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınızda, “Takibi Bırak”, “Engelle” ve “Gizle” seçenekleri çıkacak. Bu seçeneklere tıklayarak sizi takip eden kişiyi silebilir, engelleyebilir ve gizleyebilirsiniz.

İnstagram Beni Takip Edeni Nasıl Silerim?​

Instagram Beni Takip Edeni Nasıl Silerim?
1. Profilimdeki takipçiler listesine girin.
2. Sileceğiniz kişinin profilini bulun.
3. Üzerine tıklayarak profiline girin.
4. Üç nokta (…) simgesine dokunun.
5. “Takibi Bırak” seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Instagram Beni Takip Edeni Nasıl Silerim?
Profilimdeki takipçiler listesine girin.
Sileceğiniz kişinin profilini bulun.
Üzerine tıklayarak profiline girin.
Üç nokta (…) simgesine dokunun.
Takibi Bırak seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Geri