- Konu Yazar
Insanlar aşka küsmüş Sen onlar gibi olma kimin şarkısı?
Melek MossoHayatım Kaymış / SanatçıMelek Mosso ya da gerçek adıyla Melek Davarcı, Türk müzisyen ve müzik öğretmenidir. VikipediMelek Mosso adlı şarkıcı kimdir?
11 Kasım 1988’de Kayseri’de doğdu. Müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başladı. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı’nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. Daha sonra Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimine devam etti.Hayatım Kaymış hangi şarkıya benziyor?
Hayatım Kaymış hangi şarkıya benziyor?kulakta tat bırakan melek mosso şarkısı.
Melek Davarcı neden mosso mu?
Şarkıcı, Besteci ve Müzisyen Melek Mosso, 11 Kasım 1988’de Kayseri’de doğdu. İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesini sahne soyadı olarak kullanan şarkıcının gerçek soyadı Davarcı’dır. Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başlamıştır.Melek Mosso Hayatım Kaymış sözleri kime ait?
Son zamanların popüler kadın şarkıcılarından Melek Mosso, yaza ‘Hayatım Kaymış’ şarkısıyla giriyor. Söz ve müziği Kutup Ata Tuncer’e, aranjesi Ersay Üner’e ait olan şarkının klibi ise Murat Joker yönetmenliğinde çekildi.Hayatım Kaymış kimin?
Hayatım Kaymış kimin?Melek MossoHayatım Kaymış / Sanatçı
Ünlü şarkıcı Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi.
Melek Mosso’nun yeni şarkısı Hayatım Kaymış Youtube’a yüklendi. Şarkı kısa sürede 400 bin izlenme ve 10 bin beğeni almıştır.
Hayatım Kaymış şarkı sözleri kime ait?
Hayatım Kaymış şarkı sözleri kime ait?Sözü ve müziği Kutup Ata Tuncer’e ait olan ‘Hayatım Kaymış’ın muazzam doğru ve sıcak aranjesi Ersay Üner imzalı. Mix ise Genco Arı’nın.
Hayatım Kaymış sozleri kime ait?
Hayatım Kaymış şarkısını kim söylüyor?
Melek Mosso – Hayatım Kaymış – YouTube.Melek Mosso Hangi üniversite mezunu?
Melek Mosso Hangi üniversite mezunu?Aydın Adnan Menderes ÜniversitesiMelek Mosso / Eğitim