Insan neden her şeyi yıkmaya?
Dostoyevski: insan, neden her şeyi yıkmaya, paramparça etmeye düşkündür? Ben şuna inanıyorum ki insan, olay çıkarmaktan, kırıp dökmekten hiçbir zaman kendini alamayacaktır. Anlamanın tek kaynağı, acı duymaktır.Paramparça Gülseren neden diziden ayrıldı?
Güzel oyuncu Paramparça dizisinden 52. Bölümde ayrılacağını teyit etti. Yapımcıyla anlaşmasını yenilemek istemediğini belirten Yeşilçay, dizi sürelerinin uzunluğundan yakınarak ” Artık buna katlanamıyorum. Hayatımın tamamı sette geçiyor.Paramparça kaç bölüm oynadı?
Paramparça bölümleri listesi, Endemol Shine tarafından yapılıp 2014-2017 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Paramparça adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri listesi yer almaktadır. Dizi, 3 sezondan ve toplam 97 bölümden oluşmaktadır.
Insan yapıcıdır yeni yollar açmayı sever bu su götürmez bir gerçektir fakat neden acaba bir yandan da yıkmaya her şeyi kaos haline getirmeye bayılır?
“İnsan yapıcıdır, yeni yollar açmayı sever; bu su götürmez bir gerçektir. Fakat neden acaba bir yandan da yıkmaya, her şeyi kaos haline getirmeye bayılır?” diye sorar 1821 ve 1881 yılları arasında bu dünyayı şereflendirmiş olan Rus yazar Fyodor M.Paramparça Gülseren öldü mü?
STAR TV’de Paramparça 52. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Gülseren’in kendi düğününde ölümü tüm aileyi sarstı. Paramparça 52. son bölüm ve merak edilenler haberimizde..Paramparça final bölümünde neler oldu?
Pazartesi akşamlarının fenomen dizilerinden olan Paramparça dizisi dün akşam ekrana gelen son final bölümü ile ekrana veda etti. Paramparça dizisi final bölümünde Damir ve Cihan arasında süregelen savaş iyice kızıştı. Tüm tehditlere rağmen Hazal’a saplantılı bir şekilde bağlı olan Damir, Cihan’a karşı durur.
Paramparça, Müslüm Gürses’in 20 Mayıs 2002’de Bayar Müzik firmasından çıkardığı albümdür. Bu albümde Paramparça, Sonuna Kadar, Olan Bana Oldu şarkıları öne çıkan şarkılardandır.
Yaşanan gerilimin Paramparça çekimleri boyunca sürmesi ardından Nurgül Yeşilçay, sözleşmenin de bitecek olması nedeniyle Paramparça 52. bölümünde diziye veda etme kararı almıştı. Başrol oyuncularının yaşadığı gerilim nedeniyle Paramparça’nın Gülseren’i öldürüldü.
Paramparça dizisi ozan kimin oğlu?
Paramparça 83. bölümünde Ozan’ın Harun’un oğlu olduğu ortaya çıkıyor!