AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Innovia evleri kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Innovia evleri kimin?​

Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun inovatif bakış açısının en büyük eseri olan Innovia Projesi hem kendi gayrimenkul değerini hem de bulunduğu bölgenin değerini arttırmıştır.
Innovia 4 etap inşaatı ne zaman başlayacak?
Finansör Banka’nın desteği ve kontrolüyle 17.05.2021 tarihine kadar inşaat çalışmalarına başlanacak olup proje inşaatının 9 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Projeden taşınmaz alacak müşterilere Finansör Banka garantörlüğünde ve piyasadan uygun faiz oranları ile kredi kullanma imkanı sunulacaktır..
Innovia 4 Yapılacak mı?
Yeşil Holding’e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt’taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4 mağdurları ne yapmalı?​

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat’ta eylem yapacak! Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ’daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.
Engin Yeşil Kimdir?
Kamil Engin Yeşil, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kamil Engin Yeşil’in atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.
Yeşil Gayrimenkul sahibi kim?
YESIL GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.
Innovia 5 ne zaman?
5. İnnovia Arifiye Projesi inşaatının tüm fizibilite ve teknik çalışmaları finansör banka ve Yeşil GYO ekiplerince tamamlanmış durumdadır. Finansör Banka’nın desteği ve kontrolüyle 31.05.2021 tarihine kadar inşaat çalışmalarına başlanacak olup proje inşaatının 9 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.
YGYO genel kurul ne zaman?
Şirketimizin 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısı 03.08.2021 tarihinde şirket merkezinde yapılacaktır.

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek?​

Daire teslimlerine Temmuz 2021 tarihinde başlanılacak ve Finansör Banka’nın bu projedeki garantör riski kapanacaktır. 4. İnnovia 4 Projesi inşaat imalat çalışmalarına başlanmıştır. Kat irtifakı kurulumu için arsa sahiplerinden vekâlet toplanması süreci devam etmektedir.
Yeşil holding sahibi kim?
Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik! Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, “İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık” diyor.
Engin Yeşil aslen nereli?
Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, 1962 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul’da Şişli Terakki Lisesi’ni bitirdikten sonra Florida Üniversitesi Finans Bölümü’nden mezun olmuştur. Okul sonrası ABD’de iş hayatına atılmış ve burada telekomünikasyon ve kontak lens alanlarında işler yapmıştır.

Engin Yeşil kimdir nerelidir?​

Engin Yeşil 1966 Diyarbakır doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamlamıştır.
Kamil Engin Kimdir?
Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu! Borova Yapı Endüstrisi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu’ nda yapılan açıklamaya göre Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu. önetim Kurulu Üyeliklerine ise, Sn.Yaşar Altıparmak ve Sn.Hüseyin Kızanlıklı seçildi…
YGYO satılıyor mu?
Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki 17 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, tapu kayıt ve stok farklılıklarının giderilmesini teminen Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.’ye KDV hariç toplam 6 milyon 757 bin 442 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Geri