- Konu Yazar
İngilizce the ne anlama gelir?
“the” kelimesi bir tanımlık olup Türkçede kullanılan bir karşılığı yoktur. “the” artikeli kullanımını örneklerle açıkladığımızda çok daha kolay anlaşılacaktır. İngilizcede en sık kullanılan definity (kesin) yani tanımlık artikeli “the” dır. Aslında işaret sıfatı gibi bir görevi de bulunur.Nie İngilizce ne demek?
“n.i.e.” teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç why? expr.Why ne de?
Why ne de?İngilizce bir kelime olan “why” Türkçe’de; İsim olarak kullanıldığında; “sebep”, Zarf olarak kullanıldığında; “neden, niçin, niye”, ünlem. neden” anlamına gelmektedir.
256 ne demek?
256 ne demek?+256 ülke telefon kodunun ait olduğu ülke, Uganda’dır. Kişiyi arayan telefon numarasının başındaki telefon kodu numarası +256 şeklinde ise, arama Uganda’dan yapılıyor demektir.
Biz Türkler neden ingilizce öğrenemiyoruz?
Her hafta iki ders İngilizce işlendiğini hesaba katarsak bir öğrenci yılda ortalama 72 saat İngilizce dersi alıyor. On yılda ise 720 saat ders alınmış oluyor. Buna rağmen hiçbir öğrenci okuldan İngilizce öğrenemiyor. Bunun en büyük nedeni okullarımızda kullanılan yanlış dil öğretim metotları.Neden ingilizce öğrenmek istiyorum?
Yeni bir dil öğrenmenin iyi bir fikir olmasının birçok sebebi vardır. Yeni insanlarla tanışmak, kolay iletişim kurabilmek, yeni kültürleri daha derinlemesine anlamak, dünyayı farklı bir bakış açısıyla görmek ve daha iyi bir dinleyici olmak bunlardan sadece birkaçıdır.What hangi dil?
What hangi dil?What kelimesi İngilizce bir kelimedir. İngilizcede en çok kullanılan bir soru kelimesidir.
Istemiyorum İngilizce nasıl yazılır?
Istemiyorum İngilizce nasıl yazılır?“istemiyorum” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 3 sonuç I don’t want expr. dnw (do not want) expr. do not want expr.
Sıfatlardan önce the gelir mi?
“The” insanları gruplandıran sıfatlardan önce kullanılır İngilizce’de “The” insanları gruplandıran sıfatlardan önce de kullanılır. Örneğin; The rich live here. ( Zenginler burada yaşar. )The Özel isimlere gelir mi?
Özel isimler ve ülkeler kesinlikle başına ”the” almaz.Ingilizcede the nerelerde kullanılmaz?
Ingilizcede the nerelerde kullanılmaz?İngilizcede The Nerede Kullanılmaz?
- The Ülke İsimlerinden Önce Kullanılmaz.
- The Şehir İsimlerinden Önce Kullanılmaz.
- 3. The İnsan İsimlerinden Önce Kullanılmaz.
- The Fact That Kullanımı
- By The Way Kullanımı
- 3. On The Other Hand Kullanımı
- The Same As Kullanımı
- The Reason Why Kullanımı
The hangi durumlarda kullanılır?
The hangi durumlarda kullanılır?İngilizcede “The” Nedir? Nerelerde ve Nasıl Kullanılır?
- Daha önceden bahsedilmiş belli bir şeye işaret ederken “the” kullanılır.
- Bahsedilen veya konuşmanın geçtiği ortamdaki nesneler hakkında konuşurken “the” kullanılır.
- 3. Belli bir ortamda veya tüm dünyada tek olan şeylerden bahsederken “the” kullanılır.
İngilizce öğrenmek bize ne kazandırır?
İngilizce Öğrenmenin Faydaları- İngilizce Öğrenmek Kariyerinizde Yükselmenizi Sağlar.
- İngilizce Öğrenmek Eğitim Hayatınızdaki Başarılarınızı Arttırır.
- 3. İngilizce Öğrenmek Turistik Gezilerde Hayatınızı Kolaylaştırır.
- İngilizce Öğrenmek Yaşayacağınız Ülkeyi Seçmeyi Kolaylaştırır.
- İngilizce Öğrenmek Sosyalleşmenizi Sağlar.