AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ingilizce seviye belirleme sinavina girmezsem ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ingilizce seviye belirleme sınavına girmezsem ne olur?​

İngilizce Düzey Belirleme Sınavına girmezsem ne olur? İngilizce Düzey Belirleme Sınavına girmeyen öğrenciler, en alt seviyeden eğitimlerine başlarlar. Sınav saati ve yeri hakkında duyuruların, Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasındaki duyurular bölümünden takip edilmesi gerekir.
Lise hazırlık sınıfı ne demek?
LİSE HAZIRLIK SINIFI NEDİR? Lise hazırlık sınıfı ortaokul mezunu olan öğrencilerin lise öğrenimi göreceği okulda 9. sınıfa geçmeden önce alacağı yabancı dil eğitimi sınıflarıdır. Haftalık ders çizelgesinde belirtilen ders saatinin becerilere göre dağılımı, hazırlık sınıfı yabancı dil zümre öğretmenlerince belirlenir.

Hazırlık seviye belirleme sınavına girmek zorunlu mu?​

Seviye Belirleme Sınavı’na, ilk kez kayıt yaptıran ve öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleşmiş öğrencilerimiz ile Hazırlık Programı’nda isteğe bağlı öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin (gerek yurtdışı kampüslerinde gerekse İstanbul’da eğitim alacak olan tüm …
İngilizce muafiyet sınavına girmek zorunlu mu?
Özellikle yabancı dil eğitimi veren üniversiteler için muafiyet sınavı zorunludur. Yabancı dili üzerinden dersleri alabilmek için bu sınav eşliğinde seviye belirlemesi yapılması gerekir. Bu doğrultuda öğrenci sınavı eğer geçer ise, o vakit 1 yıl boyunca yabancı dil eğitimi almasına gerek kalmaz.
Bu sınavın amacı öğrencilerimizin dil seviyesini belirlemek ve sonrasında öğrencilerimizin uygun seviyede dil eğitimi almasını sağlamaktır. Sınavın süresi 60 dk çoktan seçmeli, 30 dk yazma sınavı olmak üzere 90 dakikadır. 02-09-2020 00 ve 15.00 da SEVİYE BELİRLEME SINAVI yapılacaktır.
Lise hazırlık sınıfı zorunlu mu?
Hazırlık zorunlu mu? Hazırlık sınıfı zorunludur. Hazırlık sınıfı, mevcut eğitim programına ek olarak, lise eğitimine ilişkin öğrencilerden beklenen davranış, donanım ve becerilere ilişkin bilgilerin aktarıldığı, yoğun geçecek 4 yıllık lise hayatına hazırlık yılı olarak nitelendirilebilir.

Lise hazırlık sınıfında kalma var mı?​

LİSEDE SINIFTA KALMA VAR MI? Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılıyla sınırlı olmak kaydıyla devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalma kuralı uygulanmayacak.

Geri