Ingilizce muafiyet sınavı kaç puanla geçilir?
Muafiyet sınavı kaç puan? * 0 Zorunlu İngilizce Bölümü öğrencileri için geçme notu 100 puan üzerinden en az 70 puandır. 0 Zorunlu İngilizce Bölümü öğrencileri için geçme notu 100 puan üzerinden en az 60 puandır.Ingilizce muafiyet sınavı ne zaman?
Ayrıca yine bu sınav sonucunda seviyesi muafiyete yakın görülen öğrencilerimiz (B2 CEFR) muafiyet sınavına davet edileceklerdir. Muafiyet sınavı: 07-09-2020 saat 10.00 da ve. 28-09-2020 pazartesi günü saat 10.00 da MUAFİYET SINAVI yapılacaktır.Atatürk Üniversitesi Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Ne Zaman?
Hazırlık sınıfları 1. vize sınavı:13.11.2021 tarihinde saat 13:00’da Palandöken Dershanelerinde yapılacaktır.
Hazırlık sınıfı teorik mi?
Hazırlık sınıfı eğitim-öğretim programı; teorik dersler, pratik çalışma ve ödev çalışması ile diğer etkinliklerden oluşur. Hazırlık sınıflarına devam edecek öğrenciler seviyelerine uygun hazırlık eğitimi programlarına alınırlar.Ingilizce muafiyet sınavı kaç soru?
MUAFİYET VE YETERLİLİK SINAVI . 80 veya 100 soruluk sınavlar şeklinde uygulanır.Ingilizce muafiyet sınavını geçmek için ne yapmalıyım?
Proficiency Sınavına Nasıl Hazırlanılır?
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde, İngilizce-I ve İngilizce-II derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerin, 07/10/2021 Perşembe günü yüz yüze gerçekleştirilecek olan İngilizce Muafiyet Sınavına girmeleri gerekmektedir.
Muafiyet sınavını geçince ne olur? Öğrenciler tarafından sık sorulan sorular arasında yer almaktadır. Öğrenci muafiyet sınavını geçerse, o yıl süresince yabancı dil eğitimi alma zorunluluğu bulunmamaktadır. Böylelikle diğer dersleri için eğitim yılına başlayabilmektedir.
Ingilizce hazırlıkta ders kaydı var mı?
Değerli öğrenciler, İngilizce ve Arapça Hazırlık Programı öğrencileri ders kaydi yapmayacaktır. Ders kayıtları ASBÜ YDY ve ASBÜ Öğrenci Işleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.