AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ingilizce iyi huylar nelerdir?

Editör

Yeni Üye

İngilizce iyi huylar nelerdir?​

İngilizce Kişisel Özellikler (Pozitif)
- Cheerful-Neşeli.
- Brave-Cesur.
- Optimistic-İyimser.
- Reliable-Güvenilir.
- Talkative-Konuşkan.
- Friendly-Cana yakın, arkadaş canlısı
- Lively-Neşeli.
- Modest-Mütevazı

Personal adjective ne demek?​

Personal adjective ne demek?
Kişilik sıfatları bir kişinin karakterini veya kişiliğini tanımlamaya çalışırken başvuracağımız sıfatlardır.

Better sıfat mı?​

Sıfatın üstünlük derecesi iki şeyi karşılaştırmak için kullanılan bir sıfattır (sıklıkla bunu than sözcüğü takip eder). Örneğin: “This soup is better than that salad” (Bu çorba salatadan daha iyi) ya da “I am funnier than her” (Ondan daha komiğim).

Kişisel özellikler ingilizce olarak nasıl anlatılabilir paragraf?​

Kişisel özellikler ingilizce olarak nasıl anlatılabilir paragraf?
İngilizce Kişisel Özellik Cümleleri ve Kalıpları
- My name is Dilara. (Benim adım Dilara.)
- I am 20 years old. (Ben 20 yaşındayım.)
- I am studying Western Languages and Literature.
- I live in İstanbul.
- I am from Ankara.
- I am tall and I have red hair. (Uzun boyluyum ve kırmızı saçlarım var.)
Look like ne anlama gelir?​
look like teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı -e benzemek, -çek gibi olmak: “İt looks like rain. – Yağmur yağacağa benziyor.” Ona benzemek istiyorum. – I want to look like her.

Amazing sıfat mı?​

Amazing sıfat mı?
amazing (【Sıfat】) Anlamı, Kullanım ve Okuma | Engoo Words.

Üstün sıfatlar nedir?​

Üstünlük bildiren sıfatlar, bir niteliğin üst veya alt sınırında olan bir nesneyi tanımlamak için kullanılırlar (the tallest, the smallest, the fastest, the highest). Öznenin bir nesne grubu ile karşılaştırıldığı cümlelerde kullanılırlar. İsim (Özne) + fiil + the + üstünlük bildiren sıfat + isim (nesne).

Seem ne alır?​

Seem ne alır?
İngilizce’de ‘seem’ fiili görünmek anlamında kullanılmaktadır. He, She, It ile ‘SEEMS’ ; diğer öznelerle ‘SEEM’ olarak kullanılır. Bu fiili olumsuz yaparken ‘don’t’ yardımcı fiilinden yararlanırız. He, She, It ile ‘doesn’t seem’ ; diğer öznelerle ‘don’t seem’ kullanılır.

İngilizce iyi huylar nelerdir?

İyi huylar, insanların karakterini olumlu yönde etkileyen özelliklerdir. İngilizce olarak ifade edilen bazı iyi huylar şunlardır:
- Cheerful: Neşeli
- Brave: Cesur
- Optimistic: İyimser
- Reliable: Güvenilir
- Talkative: Konuşkan
- Friendly: Cana yakın, arkadaş canlısı
- Lively: Neşeli
- Modest: Mütevazı

Personal adjective ne demek?

Personal adjective ifadesi, kişilik sıfatları anlamına gelir. Bu sıfatlar, bir kişinin karakterini veya kişiliğini tanımlamak için kullanılır.

Better sıfat mı?

Better sıfatı, bir üstünlük derecesi belirtmek için kullanılan bir sıfattır. Örneğin, "This soup is better than that salad" (Bu çorba salatadan daha iyi) veya "I am funnier than her" (Ondan daha komiğim).

Kişisel özellikler ingilizce olarak nasıl anlatılabilir paragraf?

Kişisel özelliklerinizi İngilizce olarak anlatırken aşağıdaki cümleleri kullanabilirsiniz:
- My name is Dilara. (Benim adım Dilara.)
- I am 20 years old. (Ben 20 yaşındayım.)
- I am studying Western Languages and Literature. (Batı Dilleri ve Edebiyatı okuyorum.)
- I live in İstanbul. (İstanbul'da yaşıyorum.)
- I am from Ankara. (Ankara'lıyım.)
- I am tall and I have red hair. (Uzun boyluyum ve kırmızı saçlarım var.)

Look like ne anlama gelir?

"Look like" ifadesi Türkçe'de "-e benzemek, -çek gibi olmak" anlamına gelir. Örneğin, "It looks like rain" (Yağmur yağacağa benziyor) ya da "I want to look like her" (Ona benzemek istiyorum).

Amazing sıfat mı?

"Efsanevi" anlamına gelen "amazing" İngilizce'de bir sıfattır.

Üstün sıfatlar nedir?

Üstün sıfatlar, bir niteliğin üst ya da alt sınırında olan bir nesneyi tanımlamak için kullanılan sıfatlardır. Öznenin bir nesne grubu ile karşılaştırıldığı cümlelerde kullanılırlar (the tallest, the smallest, the fastest, the highest).

Seem ne alır?

İngilizce'deki "seem" fiili, görünmek anlamında kullanılır. Öznelere göre değişen kullanımları şu şekildedir: He, She, It ile "seems"; diğer öznelerle "seem". Olumsuz hali içinse He, She, It ile "doesn't seem"; diğer öznelerle "don't seem" kullanılır.

Geri