AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Infinix Note 10 kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Infinix Note 10 kaç TL?​

1.999,00 TL Infinix Note 10 128GB 6GB Ram 6.95 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu ürününün 0 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.
Infinix Note 11 Pro fiyatı ne kadar?
Infinix Note 11 Pro 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Infinix Hot 10 nasıl bir telefon?​

Infinix Hot 10’un özellikleri Telefonda 6,78 inçlik HD+ bir LCD ekran yer alıyor. Infinix Hot 10’un ekran gövde oranı ise ,5. Gücünü MediaTek Helio G70 SoC’den alan Hot 10, 6 GB RAM’e ve 128 GB dâhili depolama alanına sahip. Telefonun depolama alanı ise microSD kart ile artırılabiliyor.
Infinix Note 11 Pro nasıl bir telefon?
Gücünü 12nm üretim sürecinden geçen sekiz çekirdekli MediaTek Helio G96’dan alan Infinix Note 11 Pro, 8 GB RAM ve 128 GB depolamayı beraberinde getiriyor. Telefonda yer alan RAM miktarı yazılım ile 11 GB’a kadar çıkabiliyor. Ayrıca 1 TB’a kadar hafıza kartı desteği Note 11 Pro’nun küçük detaylarının başında geliyor.
Çin merkezli olan ve Türkiye’de de üretim yapan Infinix, yeni Note 11 Pro modelini yeterince iddialı bir şekilde tanıttı. 6.95 inç büyüklüğünde 1080×2460 piksel FHD+ çözünürlükte 120Hz yenileme hızına sahip IPS LCD ekranla birlikte resmiyet kazanan telefon, çerçevelerin inceliğiyle de kullanıcıların beğenisini kazandı.
Tecno kimin malı?
Dünyanın en büyük 10 telefon markası arasında yer alan Hong Kong merkezli Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile bu ay Türkiye’de faaliyetlerine başlıyor. Dünyanın en büyük 10 akıllı telefon şirketi arasında yer alan bir diğer Çinli oyuncu Vivo’nun ise Türkiye pazarına yakın dönemde adım atması bekleniyor.

Geri