AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Indirilen bir oyun nasil silinir?

Editör

Yeni Üye

Indirilen bir oyun nasıl silinir?​

Belirli bir oyun için Play Oyunlar verilerini silme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Play Oyunlar uygulamasını açın.
- Ekranın üst kısmındaki Diğer.
- Play Oyunlar hesabını ve verilerini sil’e dokunun.
- “Ayrı ayrı oyun verilerini sil” bölümünün altında kaldırmak istediğiniz oyun verilerini bulun ve Sil’e dokunun.

Diz üstü bilgisayarda nasıl oyun silinir?​

- Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.
- Programlar > Programlar ve Özellikler’i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır’ı ya da Kaldır/Değiştir’i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.

Roblox bilgisayardan nasıl silinir?​

Roblox bilgisayardan nasıl silinir?
Roblox hesabınız tam olarak bir silinmeye maruz kalmıyor….Roblox destek ile iletişime geçin
- Hesap silme işlemini gerçekleştirmek için Roblox’un çevrimiçi destek formunu kullanın.
- Roblox destek personeline[email protected]adresinden e-posta gönderin ve hesabınızın silinmesini talep edin.

PUBG bilgisayardan nasıl silinir?​

PUBG bilgisayardan nasıl silinir?
Bilgisayardan PUBG Lite Hesap Silme 2022 PUBG hesabınıza internet tarayıcınız üzerinden GİRİŞ yapın. Ayarlar sekmesine tıklayın. Kişisel Bilgiler kısmına girin. Hesabı Sil’e basın ve ardından ‘Kaydet’ deyin.

Roblox hesabı nasıl Silini?​

Roblox Hesabını Silme
- E-posta hesabınıza giriş yapın.
- Müşteri hizmetleri personeline hesabınızı neden silmek istediğinize dair bir açıklama sunun.
- Kimlik doğrulaması için ad, e-posta ve adres gibi kişisel bilgilerinizi ekleyin.
- Resmi e-postaya hesap silme talebinizi mail gönderin.

Eski oyunumu nasil bulabilirim?​

Gizlediğiniz oyunları görme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Play Oyunlar uygulamasını açın.
- Diğer. Ayarlar’a dokunun.
- “Verileriniz” bölümünün altında Gizli oyunları incele’yi seçin.
- İsteğe bağlı: Bir oyunu göstermek için oyun. Oyunu göster’e dokunun.

Bilgisayara yüklenen şey nasıl silinir?​

Bilgisayara yüklenen şey nasıl silinir?
Dosyaları silmenin en güvensiz yolu Windows İşletim Sistemi’nde dosyaları seçerek farenin sağ tuşuna tıklayınca çıkan menüden sil tuşuna basmaktır. Dosyalar doğrudan Geri Dönüşüm Kutusu’na taşınacaktır.

PlayStation 4 oyun nasıl silinir?​

PlayStation 4 oyun nasıl silinir?
Ayarlar > Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi bölümüne gidin. Sistem Depolama Alanı, Çevrimiçi Depolama Alanı veya USB Depolama Alanından birini seçin > Sil seçeneğini belirleyin. Bir oyun seçin ve silmek istediğiniz dosyaların yanındaki kutucuğu işaretleyin ya da Tümünü Seç öğesini belirleyin.
Eski facebook oyunları nasıl oynanır?​
Facebook’ta Uygulama Merkezi’nden nasıl oyun eklerim?
- Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Tüm Uygulamaları Gör’e ve ardından Oyunlar’a dokunun.
- Oyun Ekle’ye ve ardından eklemek istediğiniz uygulamaya veya oyuna dokunun.
- Şimdi Oyna’ya dokunun.
Silinen oyun verileri nasıl geri getirilir?​
Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play uygulamasını açın. Bir menü açmak için üç çizgi simgesine dokunun. Musluk Uygulamalarım ve oyunlarım > Kütüphane sekmesine gidin ve silinen oyun uygulamasını yeniden yükleyin.

Bilgisayardan bir şey kalıcı olarak nasıl silinir?​

Bilgisayardan bir şey kalıcı olarak nasıl silinir?
Bilgisayardaki Dosyaları Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?
- Adım 1- Win + R tuşlarına basın.
- Adım 2- Sol alt tarafta ‘Çalıştır’ penceresi açılacak.
- Adım 3- Bu pencereye ‘CMD’ yazın.
- Adım 4- Enter tuşuna basın.
- Adım 5- cipher /w:C komutunu girin.
- Adım 6- Enter tuşuna basın.

Play Oyunlar verilerini silmek oldukça basittir. Android telefonunuzda veya tabletinizde Play Oyunlar uygulamasını açın. Ekranın üst kısmındaki "Diğer" seçeneğine dokunun. Daha sonra "Play Oyunlar hesabını ve verilerini sil" seçeneğine tıklayın. Karşınıza "Ayrı ayrı oyun verilerini sil" bölümü gelecektir. Buradan kaldırmak istediğiniz oyun verilerini seçip "Sil" butonuna dokunarak oyun verilerini silebilirsiniz.

Dizüstü bilgisayarda oyun silme işlemi ise biraz farklıdır. Görev çubuğunda arama kutusuna "Denetim Masası" yazın ve sonuçlar arasından seçin. Ardından "Programlar > Programlar ve Özellikler"i seçin. Kaldırmak istediğiniz oyunun üzerine sağ tıklayarak "Kaldır" veya "Kaldır/Değiştir" seçeneğini seçin. Karşınıza çıkacak ekrandaki yönergeleri takip ederek oyununuzu silebilirsiniz.

Roblox'u bilgisayarınızdan silmek isterseniz, hesabınızı tamamen silmek mümkün olmayabilir. Ancak Roblox destek ekibiyle iletişime geçerek hesabınızın silinmesini talep edebilirsiniz. Bunun için Roblox'un çevrimiçi destek formunu kullanabilir veya destek ekibine [email protected] adresinden e-posta gönderebilirsiniz.

PUBG'yi bilgisayarınızdan silmek istiyorsanız, PUBG Lite hesabınıza internet tarayıcınız üzerinden giriş yapın. Ayarlar sekmesine tıklayın, Kişisel Bilgiler kısmına girin ve "Hesabı Sil" seçeneğine tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Genel olarak, bir oyunu veya hesabı silmek istiyorsanız öncelikle ilgili platformun veya oyunun destek ekibiyle iletişime geçmeniz en doğru adım olacaktır. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

Geri