AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ilk yardim dersi bize ne kazandirir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İlk yardım dersi bize ne kazandırır?​

İlkyardım eğitiminin kuruma sağlayacağı yararlar ; * Şirket içinde ve dışında oluşan acil durumlarda, ilk müdahalenin bilinçli bir şekilde yapılmasını sağlar. * Toplumda oluşmamış ilkyardım bilincinin düzeltilmesine katkı sağlar. * Personelin kuruma ait olma duygusunu güçlendirir.

İlk yardım nedir ve neden önemlidir?​

İlk Yardım Nedir? Herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır.
İlk yardım eğitimi kaç para?
İlk yardım sertifikası ücreti ne kadar? Temel ilk yardım sertifikası ücreti; 350.-TL+KDV, Güncelleme ilk yardım eğitimi ücreti; 175.-TL+KDV, OED Eğitimi ücreti; 150.-TL+KDV ‘dir. Bu fiyatlar 2021 yılı için geçerli olmakta olup ilgili eğitimlerin sınav harcı bedelleri bu ücretlere dahildir.

İlk yardım eğitimi ne kadar sürer?​

İlk Yardım Eğitimi 2 gün / 16 saat sürmektedir. Temel İlk Yardım Eğitimi kapsamında bu süreçte teorik ve uygulamalı bilgiler uzman eğitmenlerimiz tarafından öğretilir. Eğitim sonrası kursiyerler İl Sağlık Müdürlüğü tarafından belirlenen yerlerde teorik ve uygulamalı olarak sınava girerler.

İlk yardım çantasında bulunan malzemeler ve nerelerde kullanılır?​

İlk yardım çantasında bulunan malzemeler
İlk yardım çantasında neler bulunur ilkokul?
Miktar

Ücretsiz ilk yardım sertifikası nasıl alınır?​

En az ilkokul mezunu olan ve 18 yaşını doldurmuş kişiler Sağlık Bakanlığının yetkilendirdiği kurumlara başvurup 16 saat süren eğitime katılarak ve sonrasındaki sınavı başarıyla tamamlayarak ilk yardım sertifikası alabilirler.

İlk yardım eğitmeni ne kadar maaş alır?​

Görev ve sorumlulukların çoğalması ile beraber iş deneyimleri de çoğalmaktadır. Bu sebeple ilk yardım eğitmeninin ortalama maaşları 4.500 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Tecrübeleri ve yetkileri arttıkça ilk yardım eğitmenlerinin en yüksek 7.500 TL maaş alabildikleri de bilinmektedir.

Geri