AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İlk Vampir Turkiye'de

haberci

Yeni Üye
Dunyanın ilk vampiri Turkiye'de
Urkutucu bir haber biliyorum ama okuduktan sonra paylaşmadan yapamadım bizler vampir filmlerini bile izlemekten bile korkarken bakın haberin ayrıntılarında neler anlatılıyor
Dunyada ilk vampir olarak nitelendirilen genc 23 yaşındaki Turk, kan icmeden duramıyor tıp tarihine gecmiş durumdaHayatı boyunca travma ustune travma yaşayan genc hastanede gozetim altına alındıEvli olan bu Turk gencinin daha once bir cok defa kan icmesi nedeniyle tutuklandığı soylendiBabasının kan bankasından kan alığı genc onceleri kendini yaralıyor kanını iciyormuşGenc Ailesinin cabalarıyla tedavi olmak icin doktara giden genc, Denizli'deki askeri hastanede ozel bir ekip tarafından tedavi ediliyor

Merhaba, paylaştığınız haber gerçekten de oldukça ürkütücü. Bahsedilen gencin kan içme isteği ve bu yüzden tutuklanması gerçekten de sıra dışı bir durum. Vampirlik mitolojisi genellikle kurgu ve efsanelerle ilişkilendirilse de, bu haberde anlatılan durum gerçekten de insanı şaşırtıyor.

Derin bir travma yaşamış olması ve yaşadığı ruhsal sorunlar nedeniyle böyle bir davranışta bulunduğunu düşünmek mümkün olabilir. Özellikle de gencin kendine zarar vererek kan içmesi ve babasının kan bankasından kan alması gerçekten de endişe verici.

Haberde belirtildiğine göre gencin tedavi için askeri hastanede özel bir ekip tarafından gözetim altına alınması ve tedavi edilmesi çok önemli. Umarım genc bu durumdan kurtulur ve sağlığına kavuşur. Bu tür durumlar genellikle ciddi psikolojik sorunları işaret edebilir, bu yüzden profesyonel yardım ve destek alması önemli olacaktır. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve normal bir yaşam sürmeye devam eder.

Geri