- Konu Yazar
Ilk tweet ne olabilir?
‘ben de geldim. ‘, ‘artık benim de twitterım var! ‘, ‘hadi herkes beni followlasın.Tweet ne atabilirim?
Tweet atmak, Twitter’ın paylaşımı anlamına gelmektedir. Yani bu sosyal medya platformunda bir şey paylaşmanın yolu tweet atmaktır. Burada kişiler, fikir, düşünce ve güncel olayların paylaşımını yaparlar.
Nasıl bir tweet atmalıyım?
Tweet paylaşma- Adım 1. Anasayfa zaman akışınızdaki bir Tweette veya bir Tweetin ayrıntılarında, paylaş simgesine dokunun.
- Adım 2. En sık mesajlaştığınız hesapların hızlı paylaşım listesinden bir alıcı seçin.
- Adım 3. Mesajınıza Yorum ekleme seçeneğiniz vardır.
- Adım 4. Gönder’e dokunun.
Ilk tweet nasıl bulunur?
Gelişmiş arama bölümünde “Kişiler” alt başlığının altındaki “Bu hesaplardan” alanına kullanıcı adınızı girin. Ardından başlangıç ve bitiş tarihlerini seçin ve ara düğmesine basın. Bu işlem, belirlediğiniz tarihler arasında attığınız en iyi tweet’lerin listesini size sunacak.
Twitter hesabı nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan Twitter’ı açın,
- Adım #2: Kaydol butonuna tıklayın.
- Adım #3: Görünür isminizi yazın.
- Adım #4: Sizden istenen bilgileri girin.
- Adım #7: Güçlü bir şifre belirleyin.
- Adım #8: Bir profil fotoğrafı ekleyin.
- Adım #9: Kendinizi tanıtan bir bio yazın.
Bilgisayardan Tweet nasıl atılır?
Tweetle simgesine dokunun. Fotoğraf, GIF veya anket eklemek için fotoğraf simgesine , GIF simgesine veya anket simgesine dokunun….Tweet ve Direkt Mesaj gönderme ve silme
- Tweetle simgesine dokunun.
- Tweet oluşturma kutusuna mesajınızı girin.
- Tweetinizi göndermek için Tweetle seçeneğine dokunun.
Kişiye özel Tweet nasıl atılır?
Zarf simgesine dokunun. Mesajlarınıza yönlendirilirsiniz. Yeni bir mesaj oluşturmak için mesaj simgesine dokunun. Adres kutusuna mesaj göndermek istediğiniz kişilerin isimlerini veya kullanıcı adlarını girin.Twitlere nasıl cevap verilir?
Bir Tweete yanıt simgesine tıklayarak veya dokunarak yanıt verebilirsiniz….
- Yanıtlamak istediğiniz Tweeti bulun.
- Yanıt simgesine tıklayın.
- Tweet oluşturma kutusu açıldığında mesajınızı yazın ve göndermek için Yanıtla’ya tıklayın veya dokunun.
Niye tweet atamıyorum?
Tweetleme konusunda hâlâ sorun yaşıyorum Web aracılığıyla Tweetlemede sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Resmî bir Twitter uygulamasından Tweetleyemiyorsanız, mevcut güncellemelerin tümünü indirdiğinizden emin olun. Üçüncü taraf uygulama kullanıyorsanız yardım alın.Eski tweetler neden gözükmüyor?
Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.