AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İletişim Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

SoruCevap

Yeni Üye
İletişim Bölümü Hangi Üniversitelerde Var? Türkiye’de birçok üniversitede İletişim Bölümü bulunmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir gibi büyük şehirlerdeki üniversitelerde bu bölümü tercih edebilirsiniz. İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi gibi üniversitelerde İletişim Bölümü mevcuttur. Ayrıca, Marmara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi gibi diğer üniversitelerde de bu bölümü bulabilirsiniz. İletişim Bölümü Hangi Üniversitelerde Var? sorusuna cevap olarak, Türkiye’deki birçok üniversitede bu bölümü okuyabilirsiniz.
İçindekiler

İletişim Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

İletişim bölümü, Türkiye’deki birçok üniversitede bulunan popüler bir bölümdür. İletişim bölümü, iletişim, medya ve gazetecilik gibi alanlarda kariyer yapmak isteyen öğrenciler için ideal bir seçenektir. İşte İletişim Bölümü’nün bulunduğu bazı üniversiteler:
1. İstanbul Üniversitesi: İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
2. Anadolu Üniversitesi: Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, iletişim teknolojileri, medya etiği, kültürel iletişim gibi konuları öğrenirler.
3. Hacettepe Üniversitesi: Hacettepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, iletişim araştırmaları, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları inceleyebilirler.
4. Gazi Üniversitesi: Gazi Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
5. Ege Üniversitesi: Ege Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
6. İzmir Ekonomi Üniversitesi: İzmir Ekonomi Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, halkla ilişkiler, gazetecilik gibi konuları öğrenebilirler.
7. Gebze Teknik Üniversitesi: Gebze Teknik Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
8. Marmara Üniversitesi: Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
9. Boğaziçi Üniversitesi: Boğaziçi Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
10. Koç Üniversitesi: Koç Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
11. Bilkent Üniversitesi: Bilkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
12. Ankara Üniversitesi: Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
13. Orta Doğu Teknik Üniversitesi: Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
14. İstanbul Bilgi Üniversitesi: İstanbul Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
15. Eskişehir Anadolu Üniversitesi: Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
16. Akdeniz Üniversitesi: Akdeniz Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
17. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.
18. İstanbul Medipol Üniversitesi: İstanbul Medipol Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde iletişim bölümü sunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo-televizyon gibi konularda eğitim alabilirler.
19. Yeditepe Üniversitesi: Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde iletişim bölümüne sahiptir. Bu bölümde öğrenciler, medya ve iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları üzerine çalışabilirler.

İletişim Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

İletişim Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’nde İletişim Bölümü bulunmaktadır.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İletişim Bölümü yer almaktadır.

İletişim Bölümü İstanbul Medipol Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde de mevcuttur.
İletişim Bölümü Boğaziçi Üniversitesi ve Koç Üniversitesi‘nde de bulunmaktadır.
Gazi Üniversitesi‘nde de İletişim Bölümü eğitimi alabilirsiniz.
İletişim Bölümü Galatasaray Üniversitesi‘nde de yer almaktadır.
İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi‘nde İletişim Bölümü bulunmaktadır.

Geri