AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Iletisim Baskanligi nedir ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Iletişim Başkanlığı nedir ne iş yapar?​

Görevleri; ülkenin dış tanıtım faaliyetlerini yönlendirmek, devletin tanıtımını yönetmektir. “Türkiye markasını güçlendirmek” hedefiyle yola çıkan İletişim Başkanlığı, kamu adına Türkiye’nin hem ulusal hem uluslararası düzeyde nitelikli temsilini üstlenmekte, bu doğrultuda çalışmalarını yürütmektedir.
Iletişim Başkanlığı hangi illerde var?
EK-1.

Iletişim başkanlığı ne zaman kuruldu?​

24 Temmuz 2018, Ankaraİletişim Başkanlığı / Kuruluş tarihi
Iletişim başkanı kim?
Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak atandı. Siyasal iletişim, medya ve iletişim sosyolojisi, siyaset sosyolojisi ve kültürel çalışmalar alanlarında araştırmaları bulunan Fahrettin Altun, 1976 yılında Almanya Stuttgart’ta doğdu.

Iletişim başkan yardımcıları kimler?​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, İletişim Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Dr. Çağatay Özdemir atandı. Atama kararı, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Cumhurbaşkanlığı müşaviri ne iş yapar?
Devletin tanıtma siyasetinin ve tanıtma ile ilgili alanlarda hükümetçe belirlenen stratejilerin yurt dışında uygulanmasına yardımcı olmak. Hükümet faaliyetlerinin ve yapılan hizmetlerin dış kamuoyuna müessir şekilde yansıtılmasına ve bunların dış kamuoyu üzerindeki etkisinin belirlenmesine ait hizmetleri yapmak.

Iletişim Başkanlığı hangi şikayetlere bakar?​

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi kısa adıyla CİMER vatandaşların şikayet ve dileklerin dile getirilmesi ve vatandaşların bu şikayet ve dileklerinin çözüme ulaşması için kurulmuş olan bir sistemdir.
Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl iletişime geçebilirim?
İLETİŞİM
- Adres. : T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe, Ankara – Türkiye.
- : 0312 525 43 90 / 403 53 75.
- :[email protected].

Iletişim başkanı kanser mi?​

“Fahrettin Altun’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” Bilgiyi teyit ettiğini ifade eden Akdemir, “Cumhurbaşkanı’nın yakın ekibinden kanser hastalığına yakalanan bir kişi olduğunu söylemiştim. Bilgiyi bugün teyit ettim. Sayın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ferhat Altun kimdir?
1979 yılında Berlin’de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini (Karşıyaka Aydoğdu İlkokulu, Karşıyaka Ortaokulu, Karşıyaka Gazi Lisesi) İzmir’de tamamlamıştır. Lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamlamıştır.

Müşavir kimdir ne iş yapar?​

İşletmelere mali konularda yardımcı olarak; mevzuata uygun olarak belgeleri inceler, denetimlerini ve tasdik işlemlerini yapar, İşletmelere muhasebe, finans, işletmecilik, mali mevzuat uygulamaları ile ilgili konularda danışmanlık yaparlar.

Geri