Il temsilcileri nasil secilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Il temsilcileri nasıl seçilir?​

Adaylar arasından birisi il müdürünün teklifi ve il başkanının onayı ile il spor dalı temsilcisi olarak atanır. Ataması yapılan il spor dalı temsilcisinin adı soyadı ilgili federasyon başkanlığına bildirilir.
Federasyon il temsilcisi maaş alır mı?
Federasyonların bazıları ana statü doğrultusunda hazırladıkları yönetmeliklerle yapıyı netleştirse de bazı federasyonların ki oldukça güdük kalmıştır. Federasyon İl temsilcilerinin Genel müdürlükten almış oldukları cüzzi görev tazminatları dışında hiçbir gelirleri yok.

Ilin temsilcisi kimdir?​

İllerde kamu kurumları Bu şube başkanlarının emri altında çalışanlar, ilin ikinci derecede memurlarıdır. Başkanlıkları temsil eden şube başkanları valinin emri altında çalışırlar. Vali, ilde devletin ve hükûmetin temsilcisi ve her bakanın ayrı ayrı her bakımdan mümessili ve bunların idari ve siyasi yürütme vasıtasıdır.
Genclik il temsilcisini kim atar?
İl Temsilcileri; Federasyon Başkanlığı seçiminden sonra, en geç iki ay içerisinde dört yıllığına, Yönetim Kurulu ile İl Başkanlığının işbirliği sonucu atanır.
TFF il temsilcisi nasıl olunur?
Seçim sonucunu Divan Kurulu bir tutanakla tespit ederek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü veya ASKF Başkanlığına verir. Bu tutanak bir üst yazıyla Futbol Federasyonuna bildirilir. Futbol Federasyonunun onaylamasıyla İl Temsilcisi görevine başlar. İl Temsilciliği seçimi gizli oy ve açık tasnifle yapılır.

Gençlik Çalışanı kaç para alır?​

Gençlik çalışanları, 45.807 ile 56.950 TL arasında bir yıllık maaş bekleyebilirler. Profesyonel gençlik çalışanları için maaşlar 63.650 TL – 89.950 TL arasında değişip ve artmaktadır. Ayrıca yılda iki kez de zam almaktadırlar.
GSB federasyon başkanları nasıl görevlendirilir?
Kurullar en az 3 kişiden oluşur. (2) Federasyon Başkanı yan kurul adaylarının isimlerini yönetim kuruluna teklif eder. Teklif Yönetim kurulunda görüşülerek kabul edilir. Kurullara görevlendirme yapılırken, en az 2 üyenin kurulun görevi ile ilgili branşta uzman olması zorunludur.

Voleybol Federasyonunun görevleri nelerdir?​

MADDE 12 – (1) Yönetim kurulunun görevleri şunlardır: a) Voleybol kulüplerini kayıt ve tescil etmek, bunları liglere ve gruplara ayırmak, ligleri düzenlemek, uygulanacak terfi ve tenzil statüsünü belirlemek ve uygulamak. b) Müsabaka sonuçlarını tescil etmek, olaylı ve anlaşmalı müsabakalar hakkında karar vermek.
Voleybol istatistik antrenörü nasıl olunur?
Voleybol antrenörü olmak isteyenler, Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Antrenörlüğü kursuna kayıt yaptırmalıdır. En az lise ve dengi okuldan mezun olmak, başvuru kriterleri arasındadır. Milli sporcularda herhangi bir eğitim şartı aranmaz.
Temsilci; Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatı kapsamında müsabaka oynanmasına onay verilen statları işletimsel eksiklik ve aksaklıkları yönünden denetler.

Geri