AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Il ici tayin 2022 ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Il içi tayin 2022 ne zaman?​

16 – 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri ile ilgili duyuru dosyaları ektedir. İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği İşlemleri (İlçelere Gönderilen Üst Yazı) için Tıklayınız…

Eş durumu tayini 2022 nasıl yapılır?​

Eşin kamu personeli olmadığı ve bulunduğu yerde 360 gün SGK primi ödemiş olarak çalışıyor durumda olması hâlinde, eşin çalıştığı yere atama yapılır. Vali, belediye başkanı, milletvekili, noter veya muhtar gibi görevlerde bulunan eşlerin çalıştığı yere atama yapılır.
Il emri 2022 Verilecek mi?
İl emrine atanan öğretmenler, ataması gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev almaya başlar. 2022 MEB İL EMRİ ATAMA YAPILACAK MI? Hemen şunu belirtelim ki, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2022 yarıyıl tatili öğretmenlerin mazerete bağlı il emrine atama duyurusu henüz yapılmadı.

2021 2022 eş durumu tayini ne zaman?​

2022 Şubat Eş Durumu (Mazeret) Tayini Başvuruları 27 Aralık 2021 de Başlıyor. 2022 şubat eş durumu başlıyor. 2020 yarıyıl tatili öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme başvuruları 27 Aralık 2021 de başlıyor.

Eş durumu tayini her zaman istenir mi?​

Eş durumundan tayin hakkı sadece memur çiftler için geçerli değil. Şart kaldırıldı, artık eşi memur olmayan da ‘eş durumundan tayin’ isteyebilir. Ancak bu durumdaki kişiler için son iki yılda en az 360 gün prim şartı aranıyor. Aile birliğinin sürdürülebilmesi için memurlarda eş durumundan tayin hakkı söz konusudur.
Il emri kaldırıldı mı?
Milli Eğitimin ekonomist Bakanı Ömer Dinçer, eş durumundan gerçekleşen tayinlerdeki il ve ilçe emrine atanmayı kaldırdı. Artık özür durumuna bağlı yer değiştirmeler norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına doğrudan yapılacak.

Il emrine atanmak ne demek?​

İl emri öğretmenin hizmet puanı yetersizliğinden veya başvuruda bulunduğu yerde az kontenjan açılmasından dolayı özür grubuna bağlı olarak gitmek istediği yere gidememesi sonucu o ilin İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atanması demektir.

Eş durumu tercihleri ne zaman 2022?​

1.aşama tercihleri 3 Ocak 2022 Saat 17:00’a kadar MEBBİS sistemi üzerinden yapılacak. MEB tarafından yayınlanan özür grubu atama takvimine göre 2. aşama tercih başvuruları ise; 7 Ocak 2022 ve 12 Ocak 2022 (Saat 17.00) tarihleri arasında yapılacak.
MEB eş durumu tayini 2022 ne zaman?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), “2022 Yarıyıl Tatili Mazerete Bağlı Yer Değiştirme” başvuruları 27 Aralık’ta başlayıp 3 Ocak 2022 tarihine kadar süreceğini duyurdu. Tercihler ise 7-12 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak. Atamalar 14 Ocak 2022’de, tebligat ve ilişik kesme işlemleri ise 21 Ocak 2022’den itibaren yapılacak.

Eş durumu tayini zorunlu mu?​

Il emri 2021 ne zaman?​

Bu konuda öğretmenler tarafında gönderilen mesajlarda 2022 Yarıyıl Özür grubu atamalarında il emri verilmesi için 10 Aralık 2021 tarihinde saat 20:00’da taleplerini dile getirecekleri ifade edildi.
2021 Yaz il emri verilecek mi?
Millî Eğitim Bakanlığının sosyal medya paylaşımında Bakan Özer’in “2021 Yaz Tatili Mazeret Ataması kapsamında iller arası yer değişikliği gerçekleşmeyen öğretmenlerimiz, mazeretlerinin bulunduğu il millî eğitim müdürlüklerinin emrine atanacaklardır. Hayırlı olsun.” ifadeleri yer aldı.

İl emrine atananlar ne yapacak?​

İl Emrine Atananları İl MEM’ler İlçe Emrine Atıyor.

Geri