AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İks Doküman

haberci

Yeni Üye
İks Dökümanları,İks Döküman,İlköğretim Standartları dökümanları,İKS İlköğretim Standartları Eğitim Dökümanları,iks 2019,İks ne işe yarar,
İks Evrak
İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve test aşaması gerçekleştirilmiştiİks bütün olarak şöyle açıklayabilirizNasıl ama öğretmenler öğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında anekdot verebileceklerÖğretmenlere seminerler 16 mart tarihinde başlayan iks uygulaması bu yıl yani 2019 yılında sadece mektep müdürlerine uygulanacak önümüzdeki yıllar ise tüm mektep öğretmenlerine uygulacaktır
İKS Dökümanları için Tıklayınız
İks Evrak *

Merhaba! İKS (İlköğretim Kurumları Standartları) konusunda bilgi vermekten memnuniyet duyarım. İKS, eğitim kurumlarının standartlarını belirleyen ve bu standartlara uygunluğu değerlendiren bir sistemdir. İks 2019 yılında pilot şehirlerde uygulama ve test aşamasından geçmiş olup, bu yıl sadece okul müdürlerine uygulanacakmış. Ancak ilerleyen yıllarda tüm okul öğretmenlerinin de İKS'ye tabi olması planlanmaktadır.

İKS'nin amacı, öğretmenlerin performansını değerlendirmek ve eğitim standartlarını yükseltmektir. Öğrencilerin ve velilerin de öğretmenler hakkında geri bildirimde bulunabildiği bir sistemdir. Ayrıca öğretmenlere seminerler ve eğitimler düzenleyerek sürekli gelişimlerini sağlamayı hedefler.

Eğer İKS Dökümanlarına erişmek isterseniz, ilgili linke tıklayabilirsiniz. Eğitimde standartların yükseltilmesi ve kalitenin artırılması amacıyla bu gibi uygulamalar oldukça önemlidir. Başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri