İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı İçin Malzemeler
Püre için
yarım küçük patates
1 küçük havuç yarısı
1 küp bal kabağı diliminden küçük bir parça
1 küp kereviz parçası
1 küçük çiçek karnabahar
1 küçük kol ıspanak
Buz kalıpların da sakladığımız çift çekim kuzu kıymadan bir kalıp
1 tatlı kaşığı bebek irmiği
yarım çay bardağı su (gerekirse az daha su)
Yoğurt
İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Evde yaptığımız tanımını paylaşacağım.
Püre için tüm materyalleri irmik hariç su ile pişirelim.
Yaklaşık 10 dk kısık ateşte yumuşayan gereçlerimizi irmiği atıp 5 dk daha pişirelim.
İrmiğin de yumuşayıp kıvam alınca ocaktan alalım.
Çatalla hepsini ezelim.
Yanında yoğurtla, bebişlere afiyet olsun
İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Püre için
yarım küçük patates
1 küçük havuç yarısı
1 küp bal kabağı diliminden küçük bir parça
1 küp kereviz parçası
1 küçük çiçek karnabahar
1 küçük kol ıspanak
Buz kalıpların da sakladığımız çift çekim kuzu kıymadan bir kalıp
1 tatlı kaşığı bebek irmiği
yarım çay bardağı su (gerekirse az daha su)
Yoğurt
İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Evde yaptığımız tanımını paylaşacağım.
Püre için tüm materyalleri irmik hariç su ile pişirelim.
Yaklaşık 10 dk kısık ateşte yumuşayan gereçlerimizi irmiği atıp 5 dk daha pişirelim.
İrmiğin de yumuşayıp kıvam alınca ocaktan alalım.
Çatalla hepsini ezelim.
Yanında yoğurtla, bebişlere afiyet olsun
İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı