AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ihtisaslasmis fonlar nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ihtisaslaşmış fonlar nelerdir?​

İhtisaslaşmış Fonlar: Fon portföyüne belirli sektör ve endeksler bazında yatırım yapan fonlardır. a. Sektör Fonu: Fon portföyünün en az ’ini, belirli sektör ya da sektörlerde bulunan ortaklıkların paylarına yatıran fondur.
Befas fonları nelerdir?
Bireysel Emeklilik Fon Alım Satım Platformu (BEFAS) İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. tarafından işletilen, emeklilik yatırım fonu paylarının alım satımının yapılacağı merkezi elektronik platformudur.

B tipi likit fonlar nelerdir?​

B Tipi Likit Fon: Vadesine 90 günden az bir süre kalmış olan fonlardır. Kısa vadeli yatırım fonlarına örnek verecek olursak ters repo ve repodan bahsedebiliriz. Risk yok denecek kadar az olan bu fon tipi orta, uzun vadede hazine kağıdı veya hisse senedi bulundurmaz.
Befas fonu nasıl alınır?
BEFAS’TA NASIL İŞLEM YAPABİLİRİM?
- Emeklilik şirketinizin internet sitesi ve/veya mobil uygulaması üzerinden adınıza oluşturulan ve şifre ile girilebilen güvenli sayfaya giriş,
- Fon dağılım değişikliği talebi işleminin seçilmesi,

TBJ fonu Nedir?​

Fonun Yatırım Amacı/Stratejisi Fon portföy değerinin asgari %80’i devamlı olarak BIST Teknoloji Endeksinde yer alan şirketlerin ortaklık payları ile yurt dışı teknoloji endekslerinde yer alan yabancı şirketlerin ortaklık paylarına, Amerikan Depo Sertifikalarına ve Global Depo Sertifikalarına yatırılacaktır.
Garanti B Tipi Likit fon hangisi?
Garanti Portföy Birinci Para Piyasası Fonu Dijital Bankacılık kanallarına özel olarak tasarlanan GPY 1. Para Piyasası Fonu, likit kalmak ve birikimlerini kısa vadeli enstrümanlarda değerlendirmek isteyen yatırımcılara sunulmaktadır.

Halkbank B Tipi Likit fon nedir?​

DİBS FONLARI Devamlı olarak sabit getirili menkul kıymetlerden oluşturulan portföye ek olarak, aktif bir yönetim stratejisi izlenir. Piyasada yaşanan fiyat dalgalanmalarından faydalanmak üzere yapılan alım-satım işlemleri ile getirinin artırılması hedeflenir.

Geri