AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IHH bursu ne kadar para?

Editör

Yeni Üye

İHH bursu ne kadar para?​

Vakfımız ve UDEF (Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu) misafir öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek için burs kampanyası yapıyor. Kampanyayla her gence 175 TL burs verilerek maddi destek sağlanıyor. İHH ve UDEF dünyanın farklı ülkelerinden 2000 öğrenciye burs veriyor.

İHH ne yardımı yapıyor?​

İHH ne yardımı yapıyor?
İHH İnsani Yardım Vakfı; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu …

İHH Yetim bursu ne kadar?​

İHH Yetim bursu ne kadar?
Hayırseverler, 23 ülkedeki bin yetimin geleceklerine umut olmak için bütün operatörlerden YETİMBURS yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL, 4072’ye göndererek 19 TL bağışta bulunabilir. Daha fazla bağış yaparak yetimlerin ellerinden tutmak isteyen hayırseverler ise İHH’nın banka hesaplarından projeye destek verebilirler.

IHH yardım başvurusu nasıl yapılır?​

İHH’nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu’nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

İHH para yardımı yapıyor mu?​

İHH para yardımı yapıyor mu?
İHH, işsiz kaldığı tespit edilen ve gündelikçi çalıştığı için geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 10 milyon TL nakdi yardım ve 100 bin aileye kumanya paketi dağıtımı için çalışma başlattı.

Fehmi Bülent Yıldırım aslen nereli?​

Fehmi Bülent Yıldırım aslen nereli?
Fehmi Bülent Yıldırım
Doğum | 1966 Erzurum, Türkiye
Eğitim | İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Meslek | Avukat, yardım gönüllüsü

Fehmi Yıldırım nereli?​

ErzurumFehmi Bülent Yıldırım / Doğum yeri

İHH bursu için yapılan kampanya ile her gence 175 TL burs verilerek maddi destek sağlanmaktadır. İHH ve UDEF dünyanın farklı ülkelerinden 2000 öğrenciye burs vermektedir. Bu destekle öğrencilerin eğitimlerine devam etmeleri ve yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmeleri hedeflenmektedir.

İHH İnsani Yardım Vakfı, dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış insanlara insani yardım ulaştırmaktadır. Bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın yardım faaliyetlerinde bulunan İHH, yardıma muhtaç kişilere destek olmayı amaç edinmektedir.

İHH Yetim bursu için hayırseverler, SMS yoluyla 5 TL veya 19 TL bağışta bulunabilirler. Ayrıca daha büyük destek sağlamak isteyen hayırseverler, İHH'nın banka hesaplarından projeye destek verebilirler. Bu bağışlarla binlerce yetimin geleceğine umut olunmaktadır.

İHH'nın yardım başvurusu için kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu doldurulabilir veya 0212 631 21 21 numaralı telefondan bilgi alınarak kayıt yaptırılabilir. Gönüllü olarak çalışmalara destek vermek isteyen kişiler için çeşitli imkanlar sunulmaktadır.

İHH, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik işsizlik durumunda olanlara nakdi yardım ve kumanya paketi dağıtımı gibi yardım faaliyetlerinde bulunmaktadır. Son dönemde ise 10 milyon TL nakdi yardım ve 100 bin aileye kumanya paketi dağıtımı için çalışmalar başlatılmıştır.

Fehmi Bülent Yıldırım, 1966 yılında Erzurum'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Yıldırım, avukatlık mesleğinin yanı sıra yardım gönüllüsü olarak da faaliyet göstermektedir. Erzurum doğumlu olan Fehmi Bülent Yıldırım, İHH'nın çalışmalarında önemli bir rol üstlenmektedir.

Geri