AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IHH arama kurtarma nasil olunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İHH arama kurtarma nasıl olunur?​

İHH’nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu’nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.
Yardım derneklerine nasıl üye olunur?
Derneklere üye olmak isteyen kişilerin, derneğe yazılı olarak başvuruda bulunması ve dernek yönetim kurulları da dernek tüzüğünde belirtilen hükümler doğrultusunda üyelik başvurularını en geç 30 gün içerisinde üyeliğe kabul veya red şeklinde karara bağlayarak sonucunu başvuru sahibine bildirmesi gerekmektedir.
Arama kurtarma ekibi nasıl olunur?
AKUT’a gönüllü olmak isteyenler, web sitemizdeki “gönüllü olmak istiyorum” bölümünden başvuruda bulunarak ekiplerin aylık periyotlarla düzenlediği gönüllü tanışma toplantısına, ardından sırasıyla temel afet bilinci ve etik-disiplin semineri oryantasyonlarına katılırlar.

İHH ne gibi yardımlar yapıyor?​

Ramazan, Kurban ve Yetim Dayanışma Günleri’nde yapılan yardımlar eğitim, sağlık, gıda, barınma gibi projeler için yapılan yardımlar dönemsel yardımlar kategorisi içerisinde yer almaktadır.
Hangi vakfa üye olmalıyım?
Türkiye’de Gönüllü Olmanız Gereken 10 Sivil Toplum Kuruluşu
İHH gönüllü çalışanlar ne iş yapar?
Gönüllülerimiz vakfımızın çalışma alanlarından herhangi birinde görev alıp faaliyetlere destek verebiliyor. Kaynak oluşturmadan acil yardıma, sağlık hizmetlerinden eğitim faaliyetlerine, meslek gruplarıyla proje üretme ve uygulamadan tanıtım çalışmalarına kadar birçok konuda gönüllülerimizin emeği bulunuyor.
Söndürme ve kurtarma ekipleri en az 3′er kişiden; koruma ve ilk yardım ekipleri ise, en az 2′şer kişiden oluşur.

Geri