AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IHH 3072 kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İHH 3072 kaç TL?​

Kaç para kesiliyor? Evet, bize ait. 3072 hattından gönderilen mesajlardan 10 TL, 4072 hattından ise 50 TL bağışınız bize ulaştırılıyor.
Bağış Nasıl Toplanir?
Makbuzla, belirli yerlere kutu koyarak, bankalarda hesap açtırarak, yardım pulu çıkararak, eşya piyangosu düzenleyerek, kültürel gösteriler ve sergiler yoluyla, spor gösterileri, gezi ve eğlenceler düzenlemek veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak suretiyle yardım …

İHH ne yardımı yapıyor?​

İHH İnsani Yardım Vakfı; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu …
SMS ile bağış yapınca ne olur?
Bağış amacıyla gönderilen SMS bedeli, faturalı aboneliklerde abonenin fatura tutarına yansıtılmakta, ön ödemeli aboneliklerde ise abonenin hattından kontör olarak düşülmektedir. Bağış amacıyla gönderilen SMS’ler, GSM operatörleri tarafından verilen haberleşme hizmetinin dışında kalmaktadır.

İHH SMS bağış kaç TL?​

Bağışınızı 1605451 numaralı posta çeki hesabına yatırabilirsiniz. 0212 631 21 21 numaralı telefondan günün her saati kredi kartınızla telefonla tuşlama yaparak (IVR sistemiyle) bağış yapabilirsiniz. 3072 hattına SMS göndererek 10TL, 4072 hattına SMS göndererek 50TL bağışlayabilirsiniz.
Ayni bağış nasıl yapılır?
Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için Genel Merkez ve Türk Kızılay’a bağlı Şubelerimizden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.Şube adres ve iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayni bağış, yardımların; eşya, hizmet ve bedelsiz kullandırma gibi seçenekler üzerinden gerçekleştirilmesidir.

Şirketler bağış toplayabilir mi?​

Ancak, aynı Kanun gereği şirketler, sendikalar, özel radyo ve televizyonlar, siyasi parti teşkilatları ve bunların yan kuruluşları gibi tüzel kişilere yardım toplama izni verilmeyecektir.
Herkes bağış toplayabilir mi?
Madde 3 – Kamu yararına uygun olarak, amaçlarını gerçekleştirmek, muhtaç kişilere yardım sağlamak ve kamu hizmetlerinden bir veya birkaçını gerçekleştirmek veya destek olmak üzere gerçek kişiler, dernekler, kurumlar, vakıflar, spor kulüpleri, gazete ve dergiler yardım toplayabilirler.

Bağış yaparken nelere dikkat etmeliyiz?​

Bilinçli Bağış Yapmak İçin İzlemeniz Gereken Yollar
SMS ile bağış nasıl yapılır?
KOLI yazıp 2868’e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SAGLIK yazıp 2868’e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SEVGI yazıp 2868’e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SUKUYUSU yazıp 2868’e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz.

Hangi derneğe bağış yapmalıyım?​

Bağış Yapılabilecek Güvenilir Kurum Önerileri

Geri