AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ihalede zeyilname nasil duzenlenir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Ihalede zeyilname nasıl düzenlenir?​

İhale İşlemleri sayfasındaki “Zeyilname Düzenle” butonu tıklanır. Düzeltmeye ilişkin kısa bir açıklama bilgisi ve zeyilnamenin hazırlandığı tarih bilgileri bu ekrandan girilip, “Kaydet” butonuna tıklandığında, “Doküman Hazırlama” sayfasına yönlendirme yapılır.
EKAP giriş şifresi nasıl alınır?
EKAP’ın ana sayfasındaki (https://ekap.kik.gov.tr) “Kayıt İşlemleri” menüsünden “Gerçek veya Tüzel Kişi Kaydı” bağlantısı kullanılarak kayıt işlemleri gerçekleştirilip protokolün çıktısı alınmalı ve protokol ıslak imzalı ve kaşeli olarak yetki belgeleriyle birlikte elden veya posta yolu ile Kuruma ulaştırılmalıdır.
Kamu ihalelerine nasıl girilir?
Kamu ihalelerine nasıl girilir? Kamu ihaleleri, ihaleyi düzenleyen firmalar tarafından ilanla duyurulmak zorundadır. Bu ilanlar; yerel veya ulusal basın ile veya askıya çıkılmak sureti ile ilan edilebileceği gibi kamunun ihale ilanlarına Basın İlan Kurumunun internet sitesi ilan.gov.tr üzerinden erişilebilmektedir.

İhalelerde zeyilname hangi durumlarda düzenlenir?​

Sadece tekliflerin hazırlanmasını veya işin gerçekleştirilmesini etkileyebilecek maddi veya teknik hatalar veya eksiklikler zeyilname ile değiştirilebilecektir. Buna göre, zeyilname üç durumda söz konusu olur: Maddi hatalar: İhale dokümanında 1 tonluk kamyon yerine sehven 10 tonluk yazılmış olması gibi.
İhalede zeyilname ne zaman düzenlenir?
Hazırlanan şartname içerisinde ihale ilanı yapıldıktan sonra dokümanda değişiklik yapılması gerekebilmektedir. İhalenin iptal olmasının önüne geçilmesi amacıyla zeyilname örneği hazırlanır. Zeyilname süresiyse değişiklik yapılacak olan dokümanın son teklif gününden en az 10 gün öncesi olmaktadır.
İhale takipleri nedir?
Üye olan firmaların; İhale Takip Sistemi ile kamu kurum ve kuruluşlarının güncel ihalelerine anında ulaşabileceğiniz, geçmiş tüm ihalelerini görebileceğiniz, analiz edebileceğiniz, geçmişte yapılan ihaleleri kazanan firmaları ve bu firmaların iş deneyim belgelerinden, iş yaptığı idarelere kadar birçok veriye …

EKAP a üye olmayan ihaleye girebilir mi?​

EKAP S1.0’da istekliler (İhaleye Teklif verecek gerçek veya tüzel kişi) için ana süreçlerdeki en önemli değişiklik isteklilerin ihale dokümanını görmek veya satın almak için idareye gitmelerine gerek olmamasıdır. İstekliler vatandaş ekranından EKAP’a kayıt olmadan EKAP üzerinden ihale dokümanına erişebilecekler.
Pazarlık usulü ile ihale nasıl yapılır?
İhale komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda isteklilerden, ilk fiyat tekliflerini aşmamak ve ihale kararına esas olmak üzere son yazılı fiyat tekliflerini vermeleri istenir. İstekliler, kendilerine bildirilen tarih ve saatte tekliflerini ihale komisyonuna sunar.
Kamu ihalesine kimler girebilir?
Piyasada henüz yeterli ekonomik güce ve iş deneyimine sahip bulunmayan veya yerel ölçekte faaliyet gösteren firmalar herhangi bir şart (yeterlilik kriteri) olmaksızın kamu idarelerince doğrudan temin kapsamında yapılan alımlara katılabilir.

Şahıs olarak ihaleye girebilir mi?​

Gerçek Kişi Olarak İhaleye Girmek Mümkün müdür? İhaleye katılımda sadece tüzel kişilere yönelik bir sınırlandırma bulunmamaktadır. Yeterlik kriterlerini karşılayan gerçek kişilerin de ihaleye katılması mümkündür.
İhale günü zeyilname yapılabilir mi?
Zeyilname ile yapılan değişiklikler nedeniyle tekliflerin hazırlanabilmesi için ek süreye ihtiyaç duyulması halinde, ihale tarihi bir defaya mahsus olmak üzere en fazla yirmi gün zeyilname ile ertelenebilir.
İhale tarihinden kaç gün önce Zeyilname yapılır?
Yapılan bu değişikliklere ilişkin ihale dokümanının bağlayıcı bir parçası olan zeyilname, son teklif verme gününden en az on gün öncesinde bilgi sahibi olmalarını temin edecek şekilde ihale dokümanı alanların tamamına gönderilir.

Ihalelerde zeyilname hangi durumlarda düzenlenir?​

 
Geri
Üst