AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Igdas calisanlari ne kadar maas aliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Igdaş çalışanları ne kadar maaş alıyor?​

Kariyerinde Maaşlar

Mekanik tesisat ne kadar kazanır?​

Kariyerinde Maaşlar
Doğalgazcı ne kadar kazanır?
Petrol ve doğal gaz rafine tesisi operatörleri, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.275 ile ₺2.355 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺1.498 ile ₺2.544 arasındadır.
Kombi ustaları ne kadar kazanıyor?
Türkiye konumunda kombi klima ustası olarak çalışan birinin ortalama maaşı ayda ₺6.511.

Doğalgazcılar ne kadar maaş alıyor?​

2022 Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni Maaşları Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni maaşı ortalama olarak aylık 5201,5_TL’dir. En düşük Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni maaşı 4253_TL, En yüksek ise 6150_TL’dir.

Su Sayaç Okuma Elemanı ne iş yapar?​

Sayaç Okuma Elemanı (Su) Meslek Tanımı nedir? Abonelerin sayaçlarını kontrol ederek kullandıkları su miktarını saptayan, kaçak ve usulsüz su kullananları takip edip kaçak ve usulsüz su kullananlar hakkında gerekli işlemleri ve su sayacının okunmasına ilişkin diğer tüm işlemleri yapan kişidir.
Sayaç Okuma Elemanı nasıl olunur?
Nasıl Endeks Okuma Görevlisi Olunur? Endeks okuma görevlisi olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Yüksek gerilim bölgesinde çalışacak adayların, Elektrik Kuvvetli Akım Tesislerinde (EKAT) Yüksek Gerilim Altında Çalışma İzin Belgesi almaları gerekmektedir.
Mekanik Tesisat Mühendisi nasıl olunur?
Mekanik tesisat mühendisi olmak isteyen kişilerin, öncelikle üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmaları gerekir. Makine mühendisliği bölümünü bitiren kişilerin ise başta TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) olmak üzere mekanik tesisat üzerine eğitim alması gerekir.

Geri