- Konu Yazar
İdo Tatlıses, Türk şarkıcı ve oyuncudur. Müzik kariyerine 2013 yılında adım atan İdo Tatlıses, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmıştır. İdo Tatlıses Ne İş Yapar? sorusuna yanıt olarak, İdo Tatlıses hem müzik hem de oyunculuk alanında faaliyet göstermektedir. Sahne performanslarıyla büyük beğeni toplayan İdo Tatlıses, aynı zamanda televizyon dizilerinde de rol almaktadır. Genç yeteneğin şarkıları ve oyunculuk performansı, genç kitleler tarafından yoğun ilgi görmektedir. İdo Tatlıses, Türk müzik endüstrisindeki başarılı isimlerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Genç yaşına rağmen büyük bir hayran kitlesine sahip olan İdo Tatlıses’in kariyeri gelecekte daha da parlak olması beklenmektedir.
İçindekiler
İdo Tatlıses Ne İş Yapar?
İdo Tatlıses, Türk şarkıcı ve oyuncudur. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu olan İdo Tatlıses, müzik kariyerine babasının yanında sahne alarak başlamıştır. Pek çok şarkıya düet yapmış ve kendi solo projelerini de gerçekleştirmiştir.
İdo Tatlıses Kaç Yaşında?
İdo Tatlıses, 15 Şubat 1988 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, İdo Tatlıses’in şu anda 33 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.
İdo Tatlıses Nerede Doğdu?
İdo Tatlıses, İstanbul’da doğmuştur.
İdo Tatlıses Hangi Okulu Bitirdi?
İdo Tatlıses, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.
İdo Tatlıses Hangi Şarkıları Söyledi?
İdo Tatlıses, müzik kariyeri boyunca birçok şarkı seslendirmiştir. Bazı popüler şarkıları arasında “Sensizlikten Ölürüm“, “Sor“, “Sen“, “Yalnızım Dostlarım“, “Yazı“, “Yalancısın” ve “Yalan” bulunmaktadır.
İdo Tatlıses Hangi Dizilerde Oynadı?
İdo Tatlıses, oyunculuk kariyerinde birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı diziler arasında “Aşk Bir Hayal“, “Kavak Yelleri“, “Yahşi Cazibe“, “Yalancı Bahar“, “Yılanların Öcü” ve “Benim Hala Umudum Var” yer almaktadır.
İdo Tatlıses Kimin Oğlu?
İdo Tatlıses, ünlü Türk şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğludur.
İdo Tatlıses’in Kardeşleri Kimlerdir?
İdo Tatlıses’in kardeşleri arasında İbrahim Tatlıses’in diğer çocukları yer almaktadır. Bu çocuklar arasında İdo Tatlıses’in kardeşleri İbrahim Tatlıses Jr., Melek Zübeyde ve Alişan Tatlıses bulunmaktadır.
İdo Tatlıses Kiminle Evlidir?
İdo Tatlıses, 2017 yılında oyuncu Yasemin Şefkatli ile evlenmiştir.
İdo Tatlıses’in Çocuğu Var mı?
Evet, İdo Tatlıses’in Ali Ayaz Tatlıses adında bir oğlu bulunmaktadır.
İdo Tatlıses Neden Ünlü?
İdo Tatlıses, hem müzik kariyeri hem de oyunculuk kariyeriyle ünlüdür. Babası İbrahim Tatlıses’in izinden giderek müzik dünyasına adım atmış ve birçok başarılı projeye imza atmıştır.
İdo Tatlıses Hangi Programlara Katıldı?
İdo Tatlıses, televizyon programlarına da konuk olarak katılmıştır. Bazı programlar arasında “O Ses Türkiye“, “Yetenek Sizsiniz Türkiye“, “Survivor” ve “Exathlon” yer almaktadır.
İdo Tatlıses’in Instagram Hesabı Nedir?
İdo Tatlıses’in Instagram hesabı @idotatlses adresinde bulunmaktadır.
İdo Tatlıses’in Boyu Kaç Cm?
İdo Tatlıses’in boyu yaklaşık olarak 1.85 cm‘dir.
İdo Tatlıses Hangi Burçtur?
İdo Tatlıses, Kova burcudur.
İdo Tatlıses’in Babası Kimdir?
İdo Tatlıses’in babası ünlü Türk şarkıcı İbrahim Tatlıses’tir.
İdo Tatlıses’in Annesi Kimdir?
İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna’dır.
İdo Tatlıses Hangi Şirketle Anlaşma Yaptı?
İdo Tatlıses, müzik kariyerinde Beyaz Müzik şirketi ile anlaşma yapmıştır.
İdo Tatlıses Hangi Müzik Tarzını Benimser?
İdo Tatlıses, genellikle pop müzik tarzını benimsemektedir.
İdo Tatlıses Hangi Filmlerde Oynadı?
İdo Tatlıses, oyunculuk kariyerinde birçok filmde rol almıştır. Bazı filmler arasında “İşe Yarar Bir Şey“, “Çalsın Sazlar“, “Yılanların Öcü“, “Yuvadan Bir Kuş Uçtu” ve “Yıldızlar Savaşı” yer almaktadır.
İdo Tatlıses Ne İş Yapar?
İdo Tatlıses Türk şarkıcı ve oyuncudur. |
İdo Tatlıses, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. |
İdo Tatlıses, 2012 yılında “Buralara Kadar” adlı albümünü çıkardı. |
İdo Tatlıses, 2016 yılında “Bu Benim Öyküm” adlı albümünü çıkardı. |
İdo Tatlıses, “İşte Benim Stilim” yarışmasında sunuculuk yapmıştır. |
İdo Tatlıses, müzik kariyerine 2012 yılında başladı.
İdo Tatlıses, 2014 yılında “Yalan” adlı şarkısıyla büyük çıkış yaptı.
İdo Tatlıses, 2016 yılında “Sen” adlı şarkısıyla büyük ilgi gördü.
İdo Tatlıses, 2018 yılında “Sabır” adlı şarkısını yayınladı.
İdo Tatlıses, 2020 yılında “Bileklerime Kadar Acıyor” adlı şarkısını çıkardı.