AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IDM secenekleri nerede?

Editör

Yeni Üye

IDM seçenekleri nerede?​

Manuel olarak IDM Chrome uzantı ekleme: Adım #1: Google Chrome’u açın. Adım #2: Sağ üst köşedeki üst üste üç nokta butonuna tıklayın. Adım #3: Diğer Araçlar seçeneği üzerinden Uzantılar bölümünü açın. Adım #4: IDM uzantısı yüklü ise kaldırın.

IDM sürümü nedir?​

IDM uzun adı ile Internet Download Manager bir tür dosya indirme yazılımıdır. Dosya indirme hızını 5 katına kadar arttırabilir. IDM, normal dosya indirmenin yanında indirme işleminin duraklatılması veya sonra indirmek üzere zamanlanması gibi özelliklere de sahiptir.

Internet Download Manager ücretsiz mi?​

Internet Download Manager ücretsiz mi?
Internet Download Manager ticari bir program olduğundan ücretlidir.

Il download manager nedir?​

Il download manager nedir?
İnternetten dosyaları ve videoları parçalara ayırarak hızlı indirebileceğiniz bir program.

Google Chrome IDM uzantısı nasıl eklenir?​

Google Chrome’a IDM eklentisi yüklemek için aşağıdaki yöntemi izleyin:
- IDM’In kurulu olduğu klasöre gidin.
- IDM kurulum klasörü
- Bu klasörde IDMGCExt.crx dosyasını bulun.
- Google Chrome’u açın.
- Uzantılara girin.
- IDMGCExt.crx dosyasını sürükle bırak ile Google Chrome uzantılar sayfasına bırakın.

Firefox IDM eklentisi nasıl eklenir?​

Toplam 1 Cevap
- Internet Download Manager sitesinden buraya tıklayarak dosyayı indirin.
- Mozilla Firefox’u açın.
- CTRL + SHIFT + A tuşlarına aynı anda basarak Eklentiler bölümüne girin.
- Sayfanın üstünde bulunan dişli, çark butonuna basın.
- Dosyadan eklenti kuru seçin.

IDM hangi ülkenin?​

IDM hangi ülkenin?
Internet Download Manager (ya da kısaca IDM), New York merkezli Amerikalı Tonec, Inc. şirketine ait bir indirme yöneticisi programıdır. Sadece Windows işletim sisteminde kullanılabilmektedir.

IDM ingilizce ne demek?​

IDM ingilizce ne demek?
download manager {isim} İndirme Yöneticisi, web’den indirdiğiniz resimlerin, belgelerin ve diğer dosyaların kaydını tutar.
Internet Download Manager Full nasıl indirilir?​
Internet Download Manager Nasıl Kurulur?
- Kurulum dosyasına çift tıklayın.
- İleri butonuna basın.
- Tekrar İleri butonuna tıklayın.
- Kurulum yerini belirleyin ve İleri butonuna basın.
- İleri butonuna basın.
- Yeniden İleri butonuna tıklayın.
- Kurulumu tamamlayın.
- Türkçeyi seçin.
Il Download Manager nedir?​

Internet Download Manager yeniden nasıl yüklenir?​

Internet Download Manager yeniden nasıl yüklenir?

Internet Download Manager kayıt ne demek?​

Internet Download Manager kayıt ne demek?
IDM, IDMAN gibi kısaltmaları bulunan Internet Download Manager programı, dosya indirme yöneticileri arasında en çok tercih edilenlerden. Beğendiğiniz ya da girdiğiniz her hangi bir websitesinde resim, video, ses dosyaları kısaca tüm multimedia içeriği indirmenize olanak vermektedir.

IDM seçenekleri genellikle tarayıcı uzantısıyla entegre olarak sunulur. IDM (Internet Download Manager), dosya indirme işlemlerini hızlandırmak, duraklatmak veya zamanlamak gibi özelliklere sahip popüler bir yazılımdır. Bu yazılım ticari bir programdır ve ücretlidir.

Google Chrome ve Firefox gibi tarayıcılara IDM uzantısını eklemek oldukça kolaydır. Google Chrome'a IDM eklentisini eklemek için IDM'nin kurulu olduğu klasörden IDMGCExt.crx dosyasını bulup Google Chrome uzantılar bölümüne sürükleyerek ekleyebilirsiniz. Firefox'ta ise IDM eklentisini IDM websitesinden indirip Eklentiler bölümünden kurabilirsiniz.

IDM, New York merkezli Amerikalı Tonec, Inc. şirketine aittir ve sadece Windows işletim sisteminde çalışmaktadır. "IDM" İngilizce olarak "Internet Download Manager" ifadesinin kısaltmasıdır. Bu terim dosya indirme yöneticisi anlamına gelir.

IDM kurulumu oldukça basittir. Kurulum dosyasına çift tıklayarak işlemi başlatabilirsiniz. Kurulum sırasında belirli adımları takip ederek programı kolayca kurabilirsiniz. Yeniden yüklemek istediğinizde ise programın kurulum dosyasını kullanarak yeniden yükleyebilirsiniz.

Internet Download Manager, dosya indirme yöneticisi olarak kullanıcıların web'den indirdikleri dosyaların kaydını tutar ve indirme işlemlerini yönetir. IDM kayıt işlemi ise genellikle kullanıcıların programın lisansını etkinleştirdiği veya kaydolduğu anlamına gelir. Bu sayede programın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Geri