AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IDM ile toplu indirme nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

IDM ile toplu indirme nasıl yapılır?​

IDM’yi açtıktan sonra yapmanız gerekenler:
- Araç Çubuğuna gidin.
- Görevler’e tıklayın.
- Panodan Toplu İndirme Ekle’ye tıklayın.
- Bu, oynatma listesindeki tüm videoların bulunduğu bağlantıyı açacaktır.

IDM kurulumu ne demek?​

IDM kurulumu ne demek?
IDM, IDMAN gibi kısaltmaları bulunan Internet Download Manager programı, dosya indirme yöneticileri arasında en çok tercih edilenlerden. Beğendiğiniz ya da girdiğiniz her hangi bir websitesinde resim, video, ses dosyaları kısaca tüm multimedia içeriği indirmenize olanak vermektedir.

YouTube’dan toplu video nasıl indirilir?​

YouTube’dan toplu video nasıl indirilir?
YouTube Playlist İndirme Siteleri Neler?
- YouTube Multi Downloader’ın playlist indirme sayfasına gidin.
- “Playlist Link” kısmına oynatma listesinin adresini yapıştırın.
- Sayfayı aşağı kaydırın ve oynatma listesindeki videoları indirmeye başlayın.

Internet Download Manager uzantılara nasıl eklenir?​

Google Chrome’a IDM eklentisi yüklemek için aşağıdaki yöntemi izleyin:
- IDM’In kurulu olduğu klasöre gidin.
- IDM kurulum klasörü
- Bu klasörde IDMGCExt.crx dosyasını bulun.
- Google Chrome’u açın.
- Uzantılara girin.
- IDMGCExt.crx dosyasını sürükle bırak ile Google Chrome uzantılar sayfasına bırakın.

Internet Download Manager nasıl etkinleştirilir?​

Internet Download Manager nasıl etkinleştirilir?
IDM Chrome uzantı ekleme:
- Adım #1: Bilgisayarınızda IDM’ın yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
- Adım #2: Buradan IDM Chrome eklenti sayfasını açın.
- Adım #3: Chrome’a ekle butonuna tıklayın.
- Adım #4: Çıkan ekranda Uzantı ekle butonuna tıklayın.
- Adım #5: Kısa sürede ekleme işlemi tamamlanacak.

IDM dosyası nedir?​

IDM dosyası nedir?
IDM uzun adı ile Internet Download Manager bir tür dosya indirme yazılımıdır. Dosya indirme hızını 5 katına kadar arttırabilir. IDM, normal dosya indirmenin yanında indirme işleminin duraklatılması veya sonra indirmek üzere zamanlanması gibi özelliklere de sahiptir.

Internet Download Manager nasıl çalışır?​

Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?
- İndirmek istediğiniz bir bağlantıya tıkladığınızda “Dosya İndirme Bilgisi” penceresi açılacak.
- “Kaydet” bölümünden dosyanın indirileceği yeri belirleyin.
- “İndirmeyi Başlat” seçeneğini seçin.
- İşlem tamamlandığında “İndirme Tamamlandı” penceresi çıkacak.

IDM ile toplu indirme yapmak oldukça pratik bir işlem. Yapmanız gereken adımları doğru şekilde takip ederek kolayca toplu indirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikle IDM'yi açtıktan sonra Araç Çubuğu'na gidin. Ardından Görevler'e tıklayarak Panodan Toplu İndirme Ekle'ye tıklayın. Bu adım size oynatma listesindeki tüm videoların bulunduğu bağlantıyı açacaktır.

IDM kurulumu ise Internet Download Manager yazılımının sisteme yüklenme sürecidir. Anlamı, IDM programının bilgisayarınıza kurulması ve kullanıma hazır hale getirilmesidir. Kurulum işlemi genellikle basit adımlar içerir ve programın doğru biçimde çalışmasını sağlar.

YouTube'dan toplu video indirmek istediğinizde ise YouTube Playlist İndirme Siteleri ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, YouTube Multi Downloader gibi sitelere giderek oynatma listesinin adresini yapıştırarak videoları indirebilirsiniz.

Internet Download Manager'ı tarayıcıya eklemek içinse belirli adımları takip etmeniz gerekmektedir. Örneğin Google Chrome'a IDM eklentisini eklemek için IDM'nin kurulu olduğu klasöre gidip IDMGCExt.crx dosyasını bulabilir ve Google Chrome uzantılar sayfasına sürükleyerek bırakabilirsiniz.

IDM'nin nasıl etkinleştirileceği konusunda da yine adımları takip ederek işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin Chrome'a IDM eklentisini eklemek için güncel IDM'ın yüklü olduğundan emin olmalı ve IDM Chrome eklenti sayfasından eklentiyi eklemelisiniz.

Internet Download Manager dosyası, IDM programının kurulum dosyasını ifade eder. Bu dosya, IDM yazılımını bilgisayarınıza yüklemek ve programı kullanmaya başlamak için gereklidir.

IDM nasıl çalışır sorusuna gelirsek, IDM'yi kullanarak dosya indirirken basit adımları takip etmeniz gerekmektedir. Örneğin istediğiniz bir bağlantıya tıkladığınızda Dosya İndirme Bilgisi penceresi açılacak ve indirilecek dosyanın kaydedileceği yeri seçerek indirme işlemini başlatabilirsiniz. İşlem tamamlandığında İndirme Tamamlandı penceresi çıkacaktır.

Geri