AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Idil Yigitbasi kimin kizi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Idil Yiğitbaşı kimin kızı?​

YAŞAR Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Selçuk Yaşar’ın küçük kızı. 1964 doğumlu olan Yiğitbaşı, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1989’da Indiana Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansını tamamladı.

Feyhan Yaşar kimin kızı?​

FEYHAN HANIM İŞBAŞINDA Oğlunu yönetimden aldıktan sonra Selçuk Yaşar, büyük kızı Feyhan Kalpaklıoğlu’na (Yaşar) verdi koltuğunu.

Feyhan Kalpaklıoğlu kimdir?​

Feyhan Kalpaklıoğlu kimdir?
Feyhan Kalpaklıoğlu, 49 yaşında, evli, iki çocuk annesi bir kadın… Gıda ve boya sektörünün en büyük üreticilerinden Yaşar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı. Holding’in kurucusu babası Selçuk Yaşar’dan başkanlık görevini alalı henüz bir yıl olmadı.

Rana Yiğitbaşı kimdir?​

İdil Yiğitbaşı’nın kızı Rana Yiğitbaşı da DYO’da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak mesai yürütüyor. Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Yaşar Holding’e 4’üncü kuşağın ilk temsilcisi olarak 2011’de girmiş.

İdil Yiğitbaşı babası kimdir?​

Babası boya ticareti yapan Selçuk Yaşar ve ailesi 1931 yılında İzmir’e taşındı….
Selçuk Yaşar
Doğum | Selçuk Yaşar 17 Ocak 1925 Rodos
Milliyet | Türkiye
Meslek | İş adamı
Çocuk(lar) | Selim Yaşar Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu İdil Yiğitbaşı

Feyhan Yaşar kaç yaşında?​

Feyhan Yaşar kaç yaşında?
1955 İzmir doğumlu olan Feyhan Yaşar, İzmir Amerikan Kız Koleji 1974, ve Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi 1978 mezunudur. 9 Eylül Üniversitesinde İktisat Anabilim dalında (1996), yüksek lisans yapmıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu eşi kimdir?​

Feyhan Hanım, altı ay önce 20 küsur yıldır evli olduğu eşi Nedim Kalpaklıoğlu’ndan boşanmış!

Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?​

Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu (d. 5 Şubat 1955) ve İdil Yiğitbaşı (d.1964) adında 2 kızı ve Mustafa Selim Yaşar (d. 1956) adında bir oğlu vardır. Karşıyaka Spor Kulübü Onur Kurulu Başkanı olan Selçuk Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ‘nın ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı ‘nın kurucusudur.

Idil Yigitbasi kimdir?​

Idil Yigitbasi kimdir?
Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı Nisan 2015 tarihinden bu yana Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Yaşar Topluluğu şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan ve üyelikleri görevlerini sürdürmektedir.

Selim Yasarin babası kimdir?​

Ahmet Yiğitbaşı babası kimdir?​

839’da (1435-36) Akhisar’ın Göl Marmarası veya Marmaracık köyünde doğdu. İlk öğrenimini muhtemelen bir Halvetî şeyhi olan babası Îsâ Halîfe’den gördü.

Feyhan Yaşar kim?​

Feyhan Yaşar kim?
Uzun yıllar Topluluk şirketlerinin Yönetim Kurulları’nda görev alan Feyhan Yaşar, 2014-2021 yılları arasında Yaşar Holding Başkan Vekili olarak görev yaptı. Feyhan Yaşar Ocak 2022 tarihi itibarıyla Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Ayrıca Topluluk şirketlerinin Yönetim Kurulları’nda da görev almaktadır.

Feyhan Kalpaklıoğlu kaç yaşında?​

Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu (d. 5 Şubat 1955) ve İdil Yiğitbaşı (d.1964) adında 2 kız kardeşi vardır. 1976 yılında Paris-Academi Arqueille Sorbonne üniversitesinden, 1980 yılında New York Üniversitesinden ve 1981 yılında New York-Pace Üniversitesi İşletme-Finans Bölümü’nden mezun oldu.

Koral Kalpaklıoğlu babası kimdir?​

Selçuk Yaşar
Milliyet | Türkiye
Meslek | İş adamı
Çocuk(lar) | Selim Yaşar Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu İdil Yiğitbaşı
Ödüller |

Feyhan Yaşar Kimdir?​

Feyhan Yaşar Kimdir?

İdil Yiğitbaşı, YAŞAR Holding'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Yaşar'ın küçük kızıdır. 1964 doğumlu olan İdil Yiğitbaşı, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlamış ve daha sonra Indiana Üniversitesi'nde İşletme alanında yüksek lisans yapmıştır. Şu anda Yaşar Holding'de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

Feyhan Yaşar ise Yaşar Holding'in eski Başkan Vekili ve şu anda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 1955 İzmir doğumlu olan Feyhan Yaşar, İzmir Amerikan Kız Koleji ve Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Ayrıca İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Feyhan Yaşar'ın, İdil Yiğitbaşı ve Selim Yaşar adında iki kızı ile bir oğlu bulunmaktadır.

Feyhan Kalpaklıoğlu ise Yaşar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar'ın kızıdır. 49 yaşında olan Feyhan Kalpaklıoğlu, evli ve iki çocuk annesidir. Gıda ve boya sektörünün önemli üreticilerinden olan Yaşar Holding'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Rana Yiğitbaşı ise İdil Yiğitbaşı'nın kızı olarak bilinmektedir. DYO'da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Selçuk Yaşar ise İdil Yiğitbaşı'nın babası ve Yaşar Holding'in kurucusudur. 1925 doğumlu olan Selçuk Yaşar, İzmir doğumlu bir iş adamıdır ve Selim Yaşar, Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu ve İdil Yiğitbaşı adında üç çocuğu vardır.

Koral Kalpaklıoğlu'nun babası Selçuk Yaşar'dır. Selçuk Yaşar, iş adamı kimliği ile Türkiye'de tanınmaktadır. Öte yandan Ahmet Yiğitbaşı'nın ise bilgisi verilmemiştir.

Geri