AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Idas yatak hangi ulkenin?

Editör

Yeni Üye

Idaş yatak hangi ülkenin?​

İdaş, Türkiye’nin köklü markalarından biri. 54 yıllık bir geçmişe sahip olan şirket, yaylı yatak sektörünün önde gelen markaları arasında yer alıyor. 1965 yılında 18 ortaklı olarak otomotiv sanayiine oto döşemesi yapmak ve o zamanlar gelişeceği düşünülen yatak ve mobilya sektörüne yay konstrüksiyonları üretmek amacıyla …

Yatasin sahibi kim?​

Yatasin sahibi kim?
Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi. Türkiye’nin en çok satan yatak markası Yataş’ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı’na anlattı.

BRN Yatak sahibi kim?​

İhracatının yüzde 80’ini Avrupa’ya yapan BRN Yatak’ın kurucusu Berna İlter, 2023’te 100 ülkeye ulaşmayı hedefliyor. BERNA İlter girişimci ruhu sayesinde sanayici olmuş bir kadın.

Bozkurt şişman kimdir?​

Bozkurt şişman kimdir?
Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldum ve Amerika’da UCI Irvine Üniversitesi’nde master eğitimimi tamamladım. İş hayatına ilk olarak Salvin Nonwoven’da başladım. 2016’dan bu yana grup şirketlerimiz arasında yer alan İdaş’ta görev yapıyorum. Bir buçuk yıldır Satış Direktörlüğü görevini yürütüyorum.
Bambi TURK MALI MI?​
Bambi mobilya, İzmir’de 40 bin metrekarelik kapalı alanda, günlük 100 oturma grubu, 1.000 adet yatak, 500 adet baza ve başlık üretimi gerçekleştiren bir Türk markasıdır.

Mustafa ilter kimdir?​

Mustafa ilter kimdir?
1995 tarihinde Ardahan’ın Göle ilçesinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa İlter’in ismi memleketi Turgutlu’da ölümsüzleşti. Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri’nin aldığı karar ile adı Derbent Mahallesinde bir parka verilen Şehit Mustafa İlter Parkı’nın temsili açılış töreni gerçekleştirildi.

Idaş yatak fiyatları ne kadar?​

En Popüler İdaş Çift Kişilik Yataklar
- İdaş Boston Latex 160×200 cm Çift Kişilik Yatak6.654,00 TL1 satıcı
- İdaş Altın Ortopedik Deluxe Pedli 180×2006.400,00 TL2 satıcı, en ucuz 6.400 TL.
- İdaş Sleeping Space 180×2008.662,50 TL4 satıcı, en ucuz 8.662 TL.

İdaş, Türkiye'nin köklü bir markası olup yaylı yatak sektöründe önde gelen markalardan biridir. 54 yıllık bir geçmişe sahip olan şirket, 1965 yılında 18 ortak tarafından kurulmuştur. İdaş, Türkiye'de üretim yapmakta ve yatak sektöründe geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Yataş ise Türkiye'nin en çok satan yatak markalarından biridir ve sahibi Yavuz Altop'tur. Yataş, sektördeki başarılı ve uzun geçmişiyle bilinmektedir.

BRN Yatak ise Türkiye'den Avrupa'ya ihracat yapan bir markadır ve kurucusu Berna İlter'dir. Berna İlter, girişimci ruhuyla dikkat çeken bir sanayici ve BRN Yatak'ı 2023 yılında 100 ülkeye ulaştırmayı hedeflemektedir.

İdaş yataklarının fiyatları da çeşitlilik göstermektedir. Örneğin, İdaş Boston Latex 160x200 cm çift kişilik yatağın fiyatı 6.654,00 TL iken İdaş Altın Ortopedik Deluxe Pedli 180x200 yatağın fiyatı 6.400,00 TL'dir. Ayrıca İdaş Sleeping Space 180x200 yatağın fiyatı ise 8.662,50 TL olarak kaydedilmiştir.

Bozkurt Şişman, Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu ve İdaş Grup şirketlerinde Satış Direktörü olarak görev yapmaktadır. Mustafa İlter ise Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa İlter'in ismiyle anılan bir parka adı verilen bir isimdir.

Bambi mobilya ise Türk malı olup İzmir'de üretim yapmakta ve geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Videoya maalesef dönüt veremem, fakat diğer sorularınızı detaylı bir şekilde yanıtladım. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri