- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Idarecilik sınavı ne zaman 2022?
2022 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS), 20 Mart 2022 tarihinde gerçekleşti.EKYS 2022 mülakat ne zaman?
EKYS için başvuru yapacak olan adaylar ÖSYM bankalara 285,00 TL sınav ücretini yatırması gerekiyor. Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) 20 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.Müdür yardımcılığı sınavı kaldırıldı mı?
Geçtiğimiz gün MEB Görevde Yükselme Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle ilçe milli eğitim müdürlüğü atamalarında aranan yazılı ve sözlü şartını kaldırılmıştı. Meb personel sitemizde konu ile ilgili MEB Yönetici Atamalarında Yazılı Ve Sözlü Sınav Şartını Kaldırdı.
Müdür yardımcılığı kaç puanla atanır?
Adaylar kaç doğru yapmışlarsa 1.25 ile çarpacaklar. 60 puan ve üzeri alan adaylar mülakata çağrılmaktadır. Yani bir adayın başarılı olabilmesi mülakata çağırılabilmesi için en az 60 puan alması gerekir.EKYS 2022 başvuru ne zaman?
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS) 20 Mart 2022 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 03 – 10 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.MEB EKYS 2022 ne zaman?
Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS) 20 Mart 2022 tarihinde organize edildi.
EKYS mülakat yüzde kaç?
MADDE 24 – (1) Sözlü sınavda başarılı olan adaylardan müdür olarak ilk defa görevlendirilmek üzere başvuruda bulunanların görevlendirmeye esas puanları; yazılı sınav puanının %50’si, değerlendirme sonucu alınan puanın %30’u ve sözlü sınav sonucu alınan puanının %20’si dikkate alınarak belirlenir.2022 MEB EKYS nedir?
EKYS nedir? EKYS, Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında müdür yardımcısı görevini yürütmek isteyenlerin girmeleri gereken bir sınav türüdür.2022 müdür yardımcılığı sınavı olacak mı?
2022 MEB EKYS sınavı bugün saat:10.15’te başladı. Sınav 150 dakika sürdü. Sınav sonrasında EKYS sınavı soru ve cevaplarının %10’u yayınlandı. MEB EKYS sınavında yönetici adaylarına çoktan seçmeli 80 soru soruldu.
EKYS 2022 olacak mı?
2022 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS), 20 Mart 2022 tarihinde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Sınav, saat 10.15’te başlayacak ve cevaplama süresi 150 dakika (2,5 saat) olacak. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.Müdür yardımcılığı sınavı kaç net gerekir?
Her doğru sorunun değeri 1.25 puandır. Adaylar kaç doğru yapmışlarsa 1.25 ile çarpacaklar. 60 puan ve üzeri alan adaylar mülakata çağrılmaktadır. Yani bir adayın başarılı olabilmesi mülakata çağırılabilmesi için en az 60 puan alması gerekir.Idarecilik sınavı puanı kaç yıl geçerli?
EKYS yazılı sınav sonuçları, sonuçların açıklandığı tarihten itibaren 3 yıl süreyle geçerlidir.
MEB EKYS 2022 Başvuru nasıl yapılır?
Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.MEB Yönetici Sınavı 2022 ne zaman?
EKYS ne zaman aciklanacak 2022?Adaylar, sınav sonuçlarına 08 Nisan 2022 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.