- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
ICS ne demek?
ICS, endüstriyel kontrol sistemlerinin kısaltmasıdır. Temelde, veri tabanlı kontrol ve gözetleme sistemi (SCADA), dağıtılmış kontrol sistemleri (DCS) ve programlanabilir lojik kontrolörler (PLC) gibi farklı bilgi sistemleri ve teknolojilerini kapsayan genel bir terimdir.ICS denetimi nedir?
İç denetim: Bir kurumun amaçlarına ulaşmasına yardımcı olmak üzere, o kurumun risk yönetimi, kontrol ve kurumsal yönetim süreçlerini değerlendirerek, bu süreçleri iyileştirmek ve geliştirmek amaçlı yapılan denetim ve danışmanlık faaliyetidir. Çağdaş iç denetim anlayışna “risk esaslı (odaklı) iç denetim” denilmektedir.
ICS akımı nedir?
Icu değeri (açma-süre-kapama/açma döngüsünde) üst üste 2 kez devre kesicinin kesebileceği maksimum akım seviyesidir. Ics değeri ise (açma-süre-kapama/açma-süre-kapama/açma döngüsünde) üst üste 3 kez devre kesicinin kesebileceği maksimum akım seviyesidir.Knight Online ICS ne demek?
ICS Nedir? ICS sizlere Knight Online erişimlerinde iki farklı doğrulama sağlayarak hem PC hemde Mobile Doğrulayıcı kullanmanızı sağlar. Yani NTTGame şifrenize ek olarak, sizlere rastgele Tek Kullanımlık Şifre oluştup bunu oyuna erişim sağlarken kullanmanız gerekmektedir.
ICS değeri nedir?
Ics değeri ise (açma-süre-kapama/açma-süre-kapama/açma döngüsünde) üst üste 3 kez devre kesicinin kesebileceği maksimum akım seviyesidir.Icw akımı nedir?
Beyan kısa süreli dayanım akımı (Icw): Beyan kısa süreli dayanım akımı (Icw), uygun test koşullarında ve üretici tarafından belirlenen süre içinde devre kesicinin zarar görmeden dayandığı kısa devre değeridir.
Knight Online ICS nasıl yapılır?
ICS Servisi Aktif Etme Knight Online OTP kurulum süreci kapsamında “Genel Bakış” butonu aracılığıyla açılan sayfada sol bölümde yer alan “Oyun Hizmetleri” sekmesine geçiş yapılmalıdır. Açılan sayfada “ICS Servisi” bölümünün altında yer alan buton “Aktif” hale getirilmelidir.NTTGame ICS nedir?