AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iCloud sifresini unutursam ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iCloud şifresini unutursam ne olur?​

Bu durumda fotoğraf, dosya, not ve daha fazlasına diğer Apple cihazlarından kolayca erişmenize olanak sağlar. Ancak iCloud şifresinin unutulması halinde cihaz kilitlenebilir ve cihaza erişim yaşanır. Bu durumda iCloud şifre değiştirme veya sıfırlama işlemi yapılmalıdır.

Apple Kimliği geçerli değil veya desteklenmiyor ne demek?​

Apple Kimliğinizin kilitlendiğini veya etkisizleştirildiğini bildiren bir ileti alırsanız. Siz veya bir başkası parolanızı, güvenlik sorularınızı veya diğer hesap bilgilerinizi birçok kez yanlış girerse güvenliğinizi korumak için Apple Kimliğiniz otomatik olarak kilitlenir ve Apple servislerine giriş yapamazsınız.

E devlet şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?​

E devlet şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
Şifrenizi mi unuttunuz?
- Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr’ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT’ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
- Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

Apple Kimliğimi unuttum ne yapmam gerekiyor?​

Apple kimliğinizi veya parolanızı bulmanıza yardımcı olması için Apple Kimliği hesabı web sitesine de gidebilirsiniz. Apple kimliği hesabı web sitesine gidip “Apple kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz?” öğesini tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

iPhone sahibine kilitlendi nasıl açabilirim?​

Etkinleştirme Kilidi’ni kaldırma
- www.iCloud.com/find adresine gidin.
- Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
- En üstte, Tüm Aygıtlar’ı tıklayın.
- iCloud’dan kaldırmak istediğiniz aygıtı seçin.
- Hesaptan kaldır’ı tıklayın.

E devlet SMS ile şifre yenileme nasıl yapılır?​

E devlet SMS ile şifre yenileme nasıl yapılır?
Mesajla e-Devlet şifre alma işlemi yapılmamaktadır. e-Devlet giriş yapabilmek için şifre gereklidir. Bu şifreyi sadece ilk defa alacaksanız eğer PTT’ye giderek 2 TL karşılığında almanız gerekir. İlk defa e-Devlet şifre alma işlemi için PTT’ye gidilmesi gerekir.

Apple Kimliği Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?​

Apple Kimliğinizin parolasını değiştirme
- Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik’e dokunun.
- Parolayı Değiştir’e dokunun.
- Geçerli parolanızı veya aygıt parolanızı girin, ardından yeni bir parola girip bu parolayı onaylayın.
- Değiştir’e veya Parolayı Değiştir’e dokunun.

iCloud kurtarma anahtarı nasıl alınır?​

Adım #1: Ayarlar sayfasını açın. Adım #2: Parola ve Güvenlik sayfasını açın. Adım #3: Apple Kimliği parolanızı girin. Adım #4: Kurtarma Anahtarı seçeneğini aktif hale getirin.

Apple Şifremi Unuttum telefonu nasıl sıfırlarım?​

Apple Şifremi Unuttum telefonu nasıl sıfırlarım?
Öncelikle aşağıdaki adımları uygulayın:
- Apple Kimliğim sayfasına gidin ve “Parolanızı sıfırlayın” bağlantısını seçin.
- Apple Kimliğinizi girin ve İleri’yi seçin. Apple Kimliğinizi hatırlamıyorsanız Apple Kimliğinizi bulun öğesini seçin.
- Apple Kimliğinizi girdikten sonra parolanızı üç şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Apple Kimliğimi unuttum ne yapmam lazım?​

Apple kurtarma anahtarı nasıl bulunur?​

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda
- Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik’e gidin.
- Kurtarma Anahtarı’na dokunun.
- Kurtarma Anahtarı’nı açmak için sürgüyü kaydırın.
- Kurtarma Anahtarını Kullan seçeneğine dokunun ve aygıt parolanızı girin.
- Kurtarma anahtarınızı not edin ve güvenli bir yerde saklayın.

Apple telefonu nasıl sıfırlarım?​

Apple telefonu nasıl sıfırlarım?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızı fabrika ayarlarına sıfırlama
- Ayarlar > Genel > Aktar veya [Aygıtı] Sıfırla’ya dokunun. Ardından, Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil’e dokunun.
- İstenirse parolanızı veya Apple Kimliği parolanızı girin. Ardından, aygıtınızı silmek istediğinizi onaylayın.
- Aygıtınızın silinmesini bekleyin.

iPhone iCloud şifremi unuttum ne yapmalıyım?​

Parolanızı sıfırlamak için kendi aygıtınızı kullanma
- Ayarlar’a gidin.
- [Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir’e dokunun.
- iCloud’a giriş yaptıysanız ve bir parola etkinleştirdiyseniz aygıtınızın parolasını girmeniz istenir.
- Parolanızı güncellemek için ekrandaki adımları izleyin.

iCloud şifresini unutursam ne olur?
Eğer iCloud şifrenizi unutursanız, bu durumda Apple cihazlarınızdaki fotoğraflara, dosyalara, notlara ve diğer verilere erişim sağlayamayabilirsiniz. Ayrıca, iCloud şifresini yanlış girmeniz durumunda cihazınız da kilitlenebilir. Bu durumda iCloud şifrenizi değiştirmeniz veya sıfırlamanız gerekecektir.

Apple Kimliği geçerli değil veya desteklenmiyor ne demek?
Bu mesaj, Apple Kimliğinizin kilitlendiğini veya güvenlik nedenleriyle desteklenmediğini bildirir. Bu genellikle parola veya hesap bilgilerinizin yanlış girilmesi sonucunda oluşabilir. Bu durumda Apple Kimliği hesabınızı kurtarmak için belirlenen adımları takip etmeniz gerekecektir.

E devlet şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
E devlet şifrenizi unuttuysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturmanız mümkün olabilir. Eğer daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr üzerinden doğruladıysanız, bu süreci daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısıysanız da alternatif yöntemlerle giriş yapabilirsiniz.

Apple Kimliğimi unuttum ne yapmam gerekiyor?
Apple Kimliğinizi unuttuysanız, Apple Kimliği hesabı web sitesine giderek "Apple kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz?" seçeneğini kullanabilir ve ekrandaki yönergeleri takip ederek hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

iPhone sahibine kilitlendi nasıl açabilirim?
Eğer iPhone'unuz etkinleştirme kilidine sahip ise, bu kilidi kaldırmak için www.iCloud.com/find adresine giderek belirli adımları takip edebilir ve iCloud üzerinden aygıtınızın kilidini açabilirsiniz.

E devlet SMS ile şifre yenileme nasıl yapılır?
E devlet girişi için SMS ile şifre alma işlemi yapılmamaktadır. Şifrenizi yenilemek istiyorsanız, PTT aracılığıyla yeni bir e-Devlet şifresi almanız gerekmektedir. İlk defa e-Devlet şifresi almak istiyorsanız PTT'ye giderek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Apple Kimliği Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?
Apple Kimliği parolanızı değiştirmek için Ayarlar bölümünden [adınız] > Parola ve Güvenlik'e giderek Parolayı Değiştir seçeneğini kullanabilir ve yeni bir parola oluşturabilirsiniz.

iCloud kurtarma anahtarı nasıl alınır?
iCloud kurtarma anahtarı almak için Ayarlar sayfasından Parola ve Güvenlik bölümüne girerek Kurtarma Anahtarı seçeneğini aktif hale getirebilir ve güvenli bir yerde saklayabilirsiniz.

Apple Şifremi Unuttum telefonu nasıl sıfırlarım?
Apple şifrenizi unuttuysanız telefonunuzu sıfırlamak için Apple Kimliği sayfasına giderek parolanızı sıfırlayabilir ve adımları izleyerek yeni bir parola oluşturabilirsiniz.

Apple Kurtarma Anahtarı nasıl bulunur?
iPhone, iPad veya iPod touch cihazınızda kurtarma anahtarını bulmak için Ayarlar bölümünden Parola ve Güvenlik'e giderek Kurtarma Anahtarı seçeneğini kullanabilir ve aygıtınızın parolasıyla erişim sağlayabilirsiniz.

Apple telefonu nasıl sıfırlarım?
iPhone, iPad veya iPod touch cihazınızı sıfırlamak için Ayarlar > Genel > Aktar veya [Aygıtı] Sıfırla bölümünden Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'i seçerek cihazınızı fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

iPhone iCloud şifremi unuttum ne yapmalıyım?
iCloud şifrenizi sıfırlamak için kendi aygıtınızı kullanarak Ayarlar bölümünden [Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir seçeneğini kullanabilir ve iCloud aygıtınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Geri