AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Iclal Aydin nereli ve kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İclal Aydın nereli ve kaç yaşında?​

İclal Aydın 14 Eylül 1971 yılında Nevşehir’de dünyaya geldi. Oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu kimliği ile bilinmektedir. İCLAL AYDIN KİMDİR? İclal Aydın, memur olan ailesinin görev yeri olan Nevşehir’de doğdu.

İclal Aydın’ın çocuğu var mı?​

Zeynep Lal Başbuğİclal Aydın / Çocukları
Tuna Kiremitçie. 2006–2007Kemal Başbuğe. 2002–2005İclal Aydın/Eşi
İclal Aydın kaç yaşında?
50 yaşında (14 Eylül 1971)İclal Aydın / Yaş
İclal Aydın hastalığı nedir?
Şimdilerde satış rekorları kıran aynı adlı romanından uyarlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan İclal Aydın, takipçileriyle dertleşti. İclal Aydın alzheimer olan annesiyle ilgili yaptığı paylaşımda “2016 yazından bir sabah… Annemin Ankara’daki evini kapatmamızdan bir yıl sonra.

İclal Aydın Çingene mi?​

İclal Aydın, 14 Eylül 1971 yılında Çerkes kökenli bir anne ile Kürt bir babadan dünyaya gelmiştir.

İclal Aydın Kızı Kimdir?​

Zeynep Lal Başbuğİclal Aydın / Kızı
pazar surprizinde, kendisini isine verdigini ifade etmistir. kendisi aslan burcu erkegidir; dogum tarihi de 18/08/1970’tir. gripin’in son parçasına klip çeken yönetmen. kaliteli yapımlara imza atmaktadır. kullandığı kameralar da çok iyi. iyi görüntü yakalıyor.
İclal Aydın kiminle evli?
1.eşi : İlk evliliğini 19 yaşındayken 1990 yılında yaptı. 2.eşi : yönetmen Kemal Başbuğ ile evlendi. 2005 yılında boşandı. Zeynep Lal (d.2002) adında bir kızı var.
İclal Aydın kimle evli?

İclal Aydın kimi aldattı?​

Geçtiğimiz yıl Tuna Kiremitçi ile evlenen, beş ay sonra da yolları ayrılan İclal Aydın, ünlü yazarın eski eşi Yasemin Kiremitçi ve oğullarıyla birlikte fotoğraflarının gazetelerde çıkması üzerine; ‘Canım çok acıyor, çünkü aldatıldım’ dedi.

İclal Aydın nasıl kilo verdi?​

İşte yanıtı… İclal Aydın katldığı bir tv programında zayıflama sırrını şu sözlerle anlatıyor: “Vücudu 15 dakikada 15 haftalık spor yaptığına ikna eden iki aletten söz ediyorum. Şaka değil. Ben diyetimi yaparken günde 6km yürüdüm.
İCLAL AYDIN’IN HAYATI İclal Aydın, 14 Eylül 1971 tarihinde, memur olan ailesinin o dönemde Nevşehir’de görevde olmaları neticesiyle Nevşehir’de dünyaya geldi. Aslen Elazığlı olan oyuncu, çocukluk dönemini Ankara’da, gençliğinin ilk yıllarını ise Elazığ’da geçirdi.
İclal Aydın’ın kızı var mı?
İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi neden ayrıldı?
ikisine de en az ikişer tane dandirikten kitap çıkartmak için bahane olacak boşanmadır. böyle fırtınalı bir aşkın ardından aslında kitap değil ansiklopedi yazılmalıdır. ama olsun, kitap işinde de iyi para var. muhtemel sebebi “şiddetli geçimlilik” olan boşanmadır.

Geri