AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İbrahim Tatlıses Yağmur Duası şarkısı

haberci

Yeni Üye
İbrahim Tatlıses Yağmur Duası,
İbrahim Tatlıses Yağmur Duası sozleri,
İbrahim Tatlıses 2019 Yağmur Duası şarkı sozu
Vefasız bir talihim
Dermansız bir derdim var
Sanki bunlar yetmezmiş gibi
Birde yardan zulum var
Nasıl yanmam nasıl ağlamam
Hergun icip nasıl kahrolmam
Yağmur duasımı ettin giderken gozlerime
Yoksa gozlerimde yaşın ne işi vardı
Ne yaptım sana ne ettimse ben benden gittim
Yoksa sacımda beyazın ne işi vardı
Bana umit vermeseydin, terkedipde gitmeseydin
Seni boyle sevmeseydim,
Dermansız dertlerin bende ne işi vardı
Bu hayatın kahrını cekemiyorum artık
Ne sevgiye ne kadere inanmıyorum artık

İbrahim Tatlıses'in duygusal ve etkileyici şarkısı "Yağmur Duası", birçok insanın duygularına tercüman olmuş ve derin anlamlar taşımıştır. Şarkının sözleri melodisiyle birleşerek dinleyicileri derinden etkilemekte ve içlerine dokunmaktadır.

Şarkının sözlerinde insanın yaşadığı zorluklar, hüznü, acıları ve umutsuzluğu dile getirilmektedir. Vefasız talih, dermansız dertler, sevdiği kişi tarafından terkedilmesi gibi insanın hayatında karşılaştığı acı ve zorlu durumlar şarkının ana temasını oluşturmaktadır.

Yağmur duasının dile getirilmesiyle birlikte içsel çaresizlik, hüzün ve umutsuzluk da yansıtılmaktadır. Şarkının sözlerindeki ifadeler, aşk acısı, terk edilme, hayal kırıklığı gibi duyguları yoğun bir şekilde hissettirmektedir.

İbrahim Tatlıses'in yorumuyla bu güzel şarkı, dinleyicilerine derin duygular yaşatmaktadır. Şarkının her dizesinde duygusal bir yolculuğa çıkaran sözleri, insanın iç dünyasına dokunarak hüzünlü bir atmosfer oluşturmaktadır.

Şarkının 2019 yılında da etkisini sürdürmesi ve dinleyicilerin kalbinde taht kurması, İbrahim Tatlıses'in sanatındaki etkileyici ve duygusal anlatım gücünü göstermektedir. Yasak bir aşk hikayesi gibi duygulara tercüman olan "Yağmur Duası", dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkararak onları derinden etkilemektedir.