- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
IBB bağış nasıl yapılır?
Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, https://bagis.istanbulvakfi.istanbul/ sitesi üzerinden bağışta bulunabilirler.IBB istirak nedir?
İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü İBB’nin sermayesine iştirak ettiği şirketler üzerinde pay sahipliğinden doğan yasal haklarının korunmasını; iştiraklerin ekonomik ve verimlik esaslarına göre idaresi, planlaması, programlanması ve işletilmesini sağlar.
IBB Kariyer Nedir?
İş arayan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız için kurulan “kariyer.ibb.istanbul” web sitesi yeni ara yüzüyle siz değerli vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu.Osman Zolan hangi parti?
Adalet ve Kalkınma PartisiOsman Zolan/Siyasi partileriSeçimler sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 2019 yerel seçimleri’nde AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı olarak tekrar Denizli Büyükşehir belediye başkanı seçildi.
İBB yardım başvurusu nasıl yapılır?
İBB yardım çekine başvurmak isteyen adaylar; bağlı oldukları ilçe belediyesine ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne giderek ve burada başvuru formu doldurarak, sosyal yardım kartına başvurabiliyorlar. Başvurular; Edirnekapı, Üsküdar ya da Büyükçekmece’deki sosyal yardım birimlerine gidilerek de yapılabiliyor.IBB iştirakler hangileri?
İŞTİRAK ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE MALİ İŞLER
Kariyer İBB iş başvurusu nasıl yapılır?
Kariyer İBB’ye ana sayfa üzerinde bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayarak üye olabilir ve özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz. Kariyer İBB’ye sitemizin sağ üst kısmında bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayıp üye olduktan sonra profil sayfanızda bulunan “Özgeçmişim” alanına gelerek özgeçmişinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.İBB insan kaynakları nerede?
İbb İnsan Kaynakları Ve Eğitim Daire Başkanlığı, belediyeler, devlet daireleri, Kemalpaşa Mh., 15 Temmuz Şehitleri Cd., No:5, Fatih, İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.
Bodrum hangi parti aldı?
BodrumMersin Büyükşehir Belediyesi hangi parti aldı?
Mersin Büyükşehir Belediyesi