AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IBB Askida fatura odenmedi mi?

Editör

Yeni Üye

İBB Askida fatura ödenmedi mi?​

ASKIDAKİ FATURALARIM. Askıya bıraktığınız faturaların durumunu sorgulamak için lütfen yanda bulunan formu eksiksiz olarak doldurunuz. Sorgulama sonucunda sistem üzerinde kayıtlı faturalarınız listelenecek ve durumlarını görebilir olacaksınız.

Askıya fatura bırakmak ne demek?​

Askıdan fatura ödemek için dilediğiniz tutar aralığında ve kuruma göre faturaları listeleyebilirsiniz. Ayrıca yüksek bedelli İSKİ ve İGDAŞ faturaları için fatura kardeşliği sistemi kapsamında, seçtiğiniz yüksek bedelli fatura için uygun gördüğünüz kadar ödemeyi yapıp, kalanını başka hayırseverlere bırakabilirsiniz.

Askıda fatura şartları nelerdir?​

Askıda fatura şartları nelerdir?
Askıda fatura dayanışmasına hangi ihtiyaç sahibi kişiler müracaat edebilir? İBB’ye daha önce sosyal yardım talebinde bulunmuş ya da bulunacak olan(sosinc.ibb.gov.tr) ve sosyal yardım talebi olumlu sonuçlanmış herkes faturasını ekleyebilir. Bu kontrol otomatik olarak Askıya Fatura Bırak!

Askıda Fatura ödeme Nasıl Yapılır?​

Askıda Fatura ödeme Nasıl Yapılır?
Fatura ödeme talebinde bulunmak isteyenler İBB’nin internet sitesine giriş yaparak karşısına çıkan ‘askıda fatura’ uygulamasına tıklayarak faturalarının ödenmesi için başvuru yapabiliyor. İBB kuruluşları olan İSKİ ve İGDAŞ’a ait su ve doğalgaz faturaları Askıda Fatura Uygulaması ile ödenebiliyor.

Fatura nasıl askıya alınır?​

ASKIDA FATURA BIRAK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Askıda fatura işlemleri için lütfen ilgili formu eksiksiz olarak doldurunuz. Sosyal yardım talebi onaylanmış kişi ile fatura sahibi kişi aynı olmalıdır. İşlemle ilgili sorularınız için sıkça sorulan sorular başlığımızdan bilgi alabilir ya da Alo 153’ü arayabilirsiniz.

Askıda fatura kaç para toplandı?​

Dört ayrı paketi kapsayan sosyal destekler ile bugüne dek toplanan yardım 63 milyon 588 bin TL’ye ulaştı. Hayırseverler ile ekonomik desteğe ihtiyaç duyanları buluşturan İBB’nin dünyaya örnek olan uygulaması Askıda Fatura’da, 44 milyon 737 bin TL tutarındaki 302 bin 747 adet fatura askıdan indi.

Askıda faturaya nasıl abone olurum?​

Askıda faturaya nasıl abone olurum?

Askıda fatura uygulaması hakkında detaylı bilgi vermek isterim:

**Askıya Fatura Bırakmak:**
Askıya fatura bırakmak, belirli bir tutarda faturaları listelemek ve istediğiniz miktarda ödeme yaparak yardımda bulunma imkanı sağlar. Özellikle yüksek bedelli İSKİ ve İGDAŞ faturaları için fatura kardeşliği sistemi kapsamında, seçtiğiniz fatura için ödemeyi yapabilir ve kalan miktarını diğer hayırseverlere bırakabilirsiniz.

**Askıda Fatura Şartları:**
Askıda fatura dayanışmasına katılabilmek için daha önce İBB'ye sosyal yardım talebinde bulunmuş ya da bulunacak kişiler faturalarını ekleyebilirler. Sosyal yardım talebi olumlu sonuçlanmış herkesin askıya fatura bırakma hakkı bulunmaktadır.

**Askıda Fatura Ödeme:**
Fatura ödemek isteyen kişiler İBB'nin resmi internet sitesine giriş yaparak "Askıda Fatura" uygulamasına başvuruda bulunabilirler. Bu sayede İSKİ ve İGDAŞ'a ait su ve doğalgaz faturalarını da Askıda Fatura uygulaması ile ödeyebilirler.

**Fatura Nasıl Askıya Alınır:**
Askıya fatura bırakma işlemi için ilgili formun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Sosyal yardım talebi onaylanmış kişi ile fatura sahibi kişinin aynı olması önemlidir. Ayrıca işlemle ilgili sorularınızı sıkça sorulan sorular bölümünden ya da Alo 153 hattından bilgi alabilirsiniz.

**Askıda Fatura Toplamı:**
Bugüne kadar dört ayrı paketi kapsayan sosyal desteklerle toplamda 63 milyon 588 bin TL yardım toplanmıştır. Ayrıca 302 bin 747 adet fatura askıdan indirilmiş ve 44 milyon 737 bin TL tutarında yardım gerçekleşmiştir.

**Askıda Faturaya Abone Olma:**
Askıda faturaya abone olmak için İBB'nin resmi internet sitesine giriş yapabilir ve ilgili bölümde abonelik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Umarım bu bilgiler sizin için yararlı olmuştur. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri