AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ibana para gonderme ucretli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ibana para gönderme ücretli mi?​

EFT işlemlerinden alınan ücret, işlem tutarının 1000 TL ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 TL, ATM dışındaki diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 5 TL olarak uygulanmaya devam edecek.

Akbank UFTM ücreti nedir?​

açılımına veya tam olarak ne olduğuna dair hiçbir yerde bilgi bulunmayan *, yabancı bir bankadaki hesaba döviz yollarken veya yabancı bir hesaptan döviz alırken bazı türk bankalarının (gördüğüm kadarıyla: iş bankası, akbank) kestiği hayvani ek ücretin ismi.

Ziraat Bankası Havale ücreti ne kadar?​

Ziraat Bankası Havale ücreti ne kadar?
Bankacılık Hizmetleri ile Ücret ve Komisyonları
İŞLEM TÜRÜ (TL İŞLEMLERİ) | ÜCRET KOMİSYON ORANI VEYA TUTARI
250 TL üstü | % 0,5 (binde beş )
3.3.3. Gelen Havale Kasadan Ödeme YP |
0-250 USD arası | 10 TL
250 USD üstü | % 0,75 (onbinde yetmiş beş)

1000000 EFT ücreti ne kadar?​

1000000 EFT ücreti ne kadar?
EFT/Havale Ücret Tarifesi
| 0-100.000 TL | 500.000 TL – 1.000.000 TL
Talimatla Şubeden EFT/Havale | 20 TL | 75 TL

IBAN ile para gönderme ne kadar?​

ATM’lerden hesaba para yatırma ücreti 12 TL’yi, IBAN ile EFT ücreti ise 10 TL’yi buluyor.

IBAN ile kaç para gönderilir?​

MAKSİMUM NE KADAR HAVALE/EFT GÖNDERİLİR? Yapı Kredi Bankası – 300.000 TL; Geç EFT limiti – 50.000 TL, Ziraat Bankası – 100.000 TL.

Akbank EFT hangi saatlerde ücretsiz?​

Akbank EFT hangi saatlerde ücretsiz?
Artık EFT işlem saatleri daha esnek. Akbank hesabınızdan başka bir banka hesabına para göndermek için EFT işlemini Şubelerimizden 16:30’a kadar, Akbank İntenet kanalından saat 17.15’e kadar gerçekleştirmeniz mümkün.

Akbank hesap işletim ücreti alıyor mu?​

Akbank hesap işletim ücreti alıyor mu?
Akbank hesap işletim ücreti tahsilat dönemi Haziran ve Aralık aylarıdır. 6 ayda bir alınan hesap işletim ücreti Akbank müşterilerinin hesap sayısından bağımsız olarak kesilmektedir. Dolayısıyla müşterinin kaç tane hesabı olursa olsun tek bir ücretin tahsilatı gerçekleşmektedir.

Havale yaparken kesinti olur mu?​

Bankalar arası para transferi işlemi için bankalar genellikle gönderilmek istenen tutara bağlı olarak değişen belirli bir ücret talep eder. Söz konusu bu ücret bankadan bankaya değişiklik gösterir. Belirlenen rakam, EFT yapıldığı anda müşterinin hesabından otomatik olarak kesilir.

IBAN ile para gönderme işlemi ücretli olup, ATM'lerden hesaba para yatırma işlemi için 12 TL, IBAN ile EFT işlemi için ise 10 TL ücret alınmaktadır. Bu ücretler genellikle işlem tutarının belirli bir sabit miktarıdır.

Akbank EFT işlemleri için belirli saatlerde ücretsiz olabilir. Örneğin, Akbank hesabınızdan başka bir banka hesabına EFT işlemi yapmak için, şubelerden 16:30'a kadar veya Akbank İnternet kanalından saat 17:15'e kadar işlemi gerçekleştirmek mümkün olabilir. Bu saatler bankanın politikalarına ve uygulamalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Akbank, hesap işletim ücretini Haziran ve Aralık aylarında tahsil etmektedir. 6 aylık periyotlarla alınan hesap işletim ücreti, Akbank müşterilerinin hesap sayısından bağımsız olarak tek bir ücret şeklinde tahsil edilmektedir. Yani, müşterinin kaç tane hesabı olursa olsun, hesap işletim ücreti belli dönemlerde tek seferde kesilmektedir.

Havale yaparken bankalar arasında belirli bir ücret kesintisi olabilir. Bu ücret genellikle gönderilen tutara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. EFT veya havale işlemi yapıldığında, belirlenen ücret otomatik olarak gönderen hesaptan kesilir. Ücret miktarı bankalara göre değişebilir, bu nedenle yapılan işlem öncesinde ilgili bankanın güncel ücretlendirme politikalarını kontrol etmek faydalı olacaktır.

Geri