AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

i30 en full modeli hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

i30 en full modeli hangisi?​

full paket Elite paket olandır, zaten üç tane paketi var MPI 1.4 benzinli motorlu olan kapaklı sac jantlı baz versiyon, Style paket ve Elite paket, Style ve Elite pakette 1.6 litre CRDi dizel 136hp 300nm motor, 1.6 litre direk enjeksiyon benzinli 1.6 GDI 135hp motor var, 2015 üzeri olanların tamamı otomatik şanzıman …
i30 nasıl bir araba?
i30’u denedim hızlanması çok iyi, hem konfor hem performans süper ayrıca 5 yıl 100 bin km garantisi var daha ne olsun. Aracı test ettim performan konusunda beni tatmin etmedi, test aracı dizeldi.Yakıt tüketimi çok hem benzinde hem dizelde, lpg uyumlu olmaması da olumsuz bir yönü.

Hyundai i30 style mı Elite mi?​

Hyundai i30 Style vs. Elite donanım paketi karşılaştırması!…2017 Hyundai i30 1.6 CRDi Style vs Elite Karşılaştırma!
Iyi 30 ne kadar?
Hyundai İ30 2.El Fiyatları
Alıntıdır. “Dahili GD kodu altında geliştirilen ve başlangıçta Güney Kore’de inşa edilen Kia ile otomobil hisseleri alt grubu ve teknik üssü (aynı dizel motorlar) oluşturuyor. Hyundai Motor Manufacturing Czech, i30’u Nošovice’de (Çek Cumhuriyeti) üretir ve araçlara “GDH” model kodu verilir.”
Hyundai i30 hangi motoru kullanıyor?
Ülkemizde Elite ve Style donanım opsiyonlarının, 1.4 litre benzinli ve 1.6 litre dizel olmak üzere iki ayrı motor seçenekleriyle sunulduğu yeni kasa Hyundai i30’un bagaj hacmi, bir önceki jenerasyona göre 17 litre daha geniş. 1.4 litre benzinli modelde T-GDI ünite 6000 devirde 140 beygir güç üretiyor.

i30 şanzıman nasıl?​

Hyundai i30’un üçüncü neslinden önce kullanılan 6 ileri vitesli tork konvertörlü şanzıman, güncellenen modellerde yerini 7 ileri DCT- Çift Kavramalı Şanzıman’a (DTC) bırakıyor ve bu da otomatik vites ile sürüş keyfini daha çok katlamanıza imkan sağlıyor.
i30 100 km’de ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.9 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.1 lt.

Hyundai i30 ne kadar yakar?​

C Segment içinde bulunan Hyundai i30, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 42 litrelik deposu ile şehir içinde 4.50 lt/100km, şehir dışında 3.90 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.10 lt/100km sahiptir.
I 30 kaç kilo?
Teknik özellikler Hyundai i30 II 1.6 GDI (135 bg) 2012, 2013, 2014, 2015
Hyundai i30 ELITE 1.6 CRDi DCT 136 BG.
i30 üretimi nerede?
“Yeni i30, Hyundai markası için Avrupa’daki en önemli model.” Hyundai Motor Avrupa’nın COO’su Thomas Schmid aracı böyle yorumladı. “Araç, Avrupa’daki altyapıya yaptığımız sürekli yatırımın sonucu. Almanya’da bulunan AR&GE merkezimizde tasarlanan ve geliştirilen araç Nosovice tesisinde üretiliyor.

Hyundai i30 hangi şanzımanı kullanıyor?​

Geri