Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

I 20 mi polo mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

I 20 mi polo mu?​

Polo mu, İ20 mi?…
| Hyundai i20 1.0T GDI Elite Pan Smart Safety | Volkswagen Polo 1.0 TSI Comfortline
Temel Özellikler
Yıl | 2020 | 2020
Donanım | Elite Pan Smart Safety | Comfortline
Gövde Tipi | Hatchback 5 Kapı | Hatchback 5 Kapı

i20 kullananlar memnun mu?​

İ20 N Türkiyede satılacak. Hatta TR’de üretimi olacak. 2021 model hyundai i20 otomatik vites 1.4 style aldım. bu donanım hiç bir rakibinde yok. yol tutuşu, hızlanışı, konforu çok güzel bence. dışarıdan da çok şık görünüyor. beyaz rengini tavsiye ederim.

Hyundai Accent Nasıl bir araba?​

Hyundai Accent Nasıl bir araba?
Accent’in İyi yanları kullanımı kolay, yakıt tüketimi sakin kullanırsan 100 km’de 6 lt civarıdır. Performansı yeterli, motoru sessiz çalışır. Yalıtımı 3000-3500 civarı iyi, bunun üzerinde motor sesi alır. Sorunsuz bir araçtır.

Hyundai Accent MP ne demek?​

Mpi bir kısaltmadı ve açılımı “Multi point injection” dur. Türkçe’de “Çok noktalı enjeksiyon” anlamına gelmektedir.

Hyundai i20 yakıtı nasıl?​

B Segment içinde bulunan Hyundai i20, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 40 litrelik deposu ile şehir içinde 7.20 lt/100km, şehir dışında 4.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.70 lt/100km sahiptir.

Hyundai i20 1.4 benzinli ne kadar yakar?​

Hyundai i20 1.4 benzinli ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 40 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.1 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.1 lt.

Hyundai bayon yakıt deposu kaç litre?​

Hyundai Bayon – 1.368 cc, 100 hp aracın, yakıt deposu 40 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 9.40 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 40 litrelik tam bir depo ile ortalama 425 km yol gitmektedir.

Bayon Style sunroof var mı?​

*** Design paket alındığında sunroof bulunmamaktadır.

Hyundai Accent yumurta kasa alınır mı?​

Hyundai Accent yumurta kasa alınır mı?
Hyundai Accent Yumurta kasa alınabilecek uygun fiyatlı araçlardan biridir. 1.3 ve 1.5 litrelik versiyonları mevcuttur. Her iki motor seçeneği de lpg ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. 1.3 litrelik motor oldukça düşük bir yakıt tüketimine sahiptir.

Hyundai Accent Era 1.5 CRDI alınır mı?​

Hyundai Accent Era, filo hizmetinde oldukça fazla kullanılmış bir araçtır. 1.5 crdi motor seçeneği ile ekonomik yakıt tüketiminin yanı sıra, sunduğu sürüş performansı ile sürücüsünü tatmin edebilmektedir. Ayrıca yedek parça fiyatlarının da uygun olması aracı alınabilir kılan etmenlerdendir.

MP motor ne demek?​

Mpi bir kısaltmadı ve açılımı “Multi point injection” dur. Türkçe’de “Çok noktalı enjeksiyon” anlamına gelmektedir. Mpi motorda yakıt; emme supapının arkasına püskürtüldüğü için, her bir silindire alınan yakıt / hava karışımın miktarı eşittir.

Hyundai i20 hangi Benzin kullanılır?​

Hyundai i20 hangi Benzin kullanılır?
Hyundai i20
Düzen | Önden Motorlu-Önden Çekişli
Teknik Özellikler
Motor | 1.2 MPi D-CVVT (Benzinli) 1.4 MPi D-CVVT (Benzinli) 1.4 CRDi (Dizel)
Şanzıman | 5-İleri Düz 6-İleri Düz 4-İleri Otomatik

Hyundai i20 benzinli bir depo ile kaç km?​

2021 Hyundai i20 1.4 Jump AT Bir Depo Kaç Km? Hyundai i20 – 1.398 cc, 100 hp aracın, yakıt deposu 40 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 7.80 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 40 litrelik tam bir depo ile ortalama 512 km yol gitmektedir.

Hyundai i20 ve Volkswagen Polo karşılaştırması yapmak istiyor gibi görünüyorsunuz. İşte temel özelliklerine göz atalım:

**Hyundai i20 1.0T GDI Elite Pan Smart Safety:**
- Yıl: 2020
- Donanım: Elite Pan Smart Safety
- Gövde Tipi: Hatchback 5 Kapı

**Volkswagen Polo 1.0 TSI Comfortline:**
- Yıl: 2020
- Donanım: Comfortline
- Gövde Tipi: Hatchback 5 Kapı

İki araç arasında seçim yaparken dikkate alabileceğiniz bazı noktalar:
- Hyundai i20, dış görünüş ve donanım açısından övgüler almış gibi görünüyor. Yol tutuşu, hızlanması ve konforu olumlu yorumlar almış.
- Volkswagen Polo da güvenilir ve konforlu bir seçenek. Marka tercihinize bağlı olarak farklı avantajlara sahip olabilir.
- Yakıt tüketimleri ve performansları da karşılaştırarak hangi modelin ihtiyaçlarınıza daha uygun olduğunu belirleyebilirsiniz.

Hyundai i20 kullanan bir üyenin yorumları da oldukça olumlu görünüyor. Performans, konfor ve görünüşünden memnun olduğunu belirtiyor. Beyaz rengi tavsiye etmesi de ayrı bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Hyundai Accent hakkında sorularınız da var. Yakıt tüketimi ve performansı kullanıcılar arasında genellikle olumlu yorumlar almakta. Multi point injection (Mpi) motora sahip olan araçlar genellikle daha verimli bir yakıt tüketimine sahip olabiliyorlar.

Eğer Hyundai i20 1.4 benzinli modelin yakıt tüketimine dair bilgi arıyorsanız, 100 km için şehir içi tüketimi 7.8 lt, şehir dışı tüketimi 5.1 lt ve karma tüketim değeri ise 6.1 lt olarak belirtilmiş.

Son olarak, Hyundai Bayon'un 1.368 cc, 100 hp araç için 40 litrelik yakıt deposu olduğu ve şehir içinde 9.40 litre yakıt tüketimi ile 425 km yol gidebileceği belirtilmiş.

Eğer daha fazla detay veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri