- Konu Yazar
I 20 mi polo mu?
Polo mu, İ20 mi?…| Hyundai i20 1.0T GDI Elite Pan Smart Safety | Volkswagen Polo 1.0 TSI Comfortline
Temel Özellikler
Yıl | 2020 | 2020
Donanım | Elite Pan Smart Safety | Comfortline
Gövde Tipi | Hatchback 5 Kapı | Hatchback 5 Kapı
i20 kullananlar memnun mu?
İ20 N Türkiyede satılacak. Hatta TR’de üretimi olacak. 2021 model hyundai i20 otomatik vites 1.4 style aldım. bu donanım hiç bir rakibinde yok. yol tutuşu, hızlanışı, konforu çok güzel bence. dışarıdan da çok şık görünüyor. beyaz rengini tavsiye ederim.Hyundai Accent Nasıl bir araba?
Hyundai Accent Nasıl bir araba?Accent’in İyi yanları kullanımı kolay, yakıt tüketimi sakin kullanırsan 100 km’de 6 lt civarıdır. Performansı yeterli, motoru sessiz çalışır. Yalıtımı 3000-3500 civarı iyi, bunun üzerinde motor sesi alır. Sorunsuz bir araçtır.
Hyundai Accent MP ne demek?
Mpi bir kısaltmadı ve açılımı “Multi point injection” dur. Türkçe’de “Çok noktalı enjeksiyon” anlamına gelmektedir.Hyundai i20 yakıtı nasıl?
B Segment içinde bulunan Hyundai i20, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 40 litrelik deposu ile şehir içinde 7.20 lt/100km, şehir dışında 4.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.70 lt/100km sahiptir.Hyundai i20 1.4 benzinli ne kadar yakar?
Hyundai i20 1.4 benzinli ne kadar yakar?YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 40 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.1 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.1 lt.
Hyundai bayon yakıt deposu kaç litre?
Hyundai Bayon – 1.368 cc, 100 hp aracın, yakıt deposu 40 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 9.40 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 40 litrelik tam bir depo ile ortalama 425 km yol gitmektedir.Bayon Style sunroof var mı?
*** Design paket alındığında sunroof bulunmamaktadır.Hyundai Accent yumurta kasa alınır mı?
Hyundai Accent yumurta kasa alınır mı?Hyundai Accent Yumurta kasa alınabilecek uygun fiyatlı araçlardan biridir. 1.3 ve 1.5 litrelik versiyonları mevcuttur. Her iki motor seçeneği de lpg ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. 1.3 litrelik motor oldukça düşük bir yakıt tüketimine sahiptir.
Hyundai Accent Era 1.5 CRDI alınır mı?
Hyundai Accent Era, filo hizmetinde oldukça fazla kullanılmış bir araçtır. 1.5 crdi motor seçeneği ile ekonomik yakıt tüketiminin yanı sıra, sunduğu sürüş performansı ile sürücüsünü tatmin edebilmektedir. Ayrıca yedek parça fiyatlarının da uygun olması aracı alınabilir kılan etmenlerdendir.MP motor ne demek?
Mpi bir kısaltmadı ve açılımı “Multi point injection” dur. Türkçe’de “Çok noktalı enjeksiyon” anlamına gelmektedir. Mpi motorda yakıt; emme supapının arkasına püskürtüldüğü için, her bir silindire alınan yakıt / hava karışımın miktarı eşittir.Hyundai i20 hangi Benzin kullanılır?
Hyundai i20 hangi Benzin kullanılır?Hyundai i20
Düzen | Önden Motorlu-Önden Çekişli
Teknik Özellikler
Motor | 1.2 MPi D-CVVT (Benzinli) 1.4 MPi D-CVVT (Benzinli) 1.4 CRDi (Dizel)
Şanzıman | 5-İleri Düz 6-İleri Düz 4-İleri Otomatik