Hyundai Tucson nasıl yorumlar?
Hyundai Tucson Yorumları 6.6 lt gösteriyor uzun yol hiç yapmadım. tamamı şehir içi. Sınofında fiyat kalite performans olarak rakipsiz bir numara.30 yıldır çok farklı model ve marka araç kullandım.1 yıldırda tucson kullanıyorum. araca bindiğimde geri inmek istemiyorum.tek kelimeyle mükemmel…Hyundai Tucson yakıt tüketimi nasıl?
Hyundai Tucson, fabrika verilerine göre 0 – 100 km/s hıza 9.1 saniyede ulaşıyor. Fabrika verilerine göre ortalama yakıt tüketimi ise 7.1 litre olarak açıklanıyor. Bizim karma parkurdaki yakıt tüketimiz ise 8.5 litre oldu. 4×4 versiyona kıyasla bu değer oldukça ekonomik.Tucson kaç kuruş yakıyor?
Tucson kaç kuruş yakıyor?2021 Hyundai Tucson 1.6 Comfort DCT İnceleme C Segment içinde bulunan Hyundai Tucson, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 54 litrelik deposu ile şehir içinde 8.90 lt/100km, şehir dışında 7.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 7.30 lt/100km sahiptir.
Hyundai Tucson hangi şanzımanı kullanıyor?
Tucson, ikisi dizel, ikisi benzinli olmak üzere dört motor seçeneği ile karşımıza çıkıyor. 2.0 dizel ünite 183 HP üretirken, 6 ileri manuel ve 8 ileri çift kavrama otomatik şanzıman seçenekleri ile satın alınabiliyor.Tucson bir depoyla kaç km gider?
2020 Hyundai Tucson 1.6 CRDi 4×4 Bir Depo Kaç Km? Hyundai Tucson – 1.598 cc, 136 hp aracın, yakıt deposu 62 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 8.10 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 62 litrelik tam bir depo ile ortalama 765 km yol gitmektedir.Hyundai Tucson en dolu modeli hangisi?
Hyundai Tucson en dolu modeli hangisi?4×4 VİRAJDA HİSSETTİM| YENİ HYUNDAİ TUCSON 2021 |EN DOLU PAKET| ELİTE PLUS 1.6D 136HP |BOL GAZLAMALI – YouTube.
2005 model Hyundai Tucson ne kadar yakar?
Teknik özellikler Hyundai Tucson I 2.0 CRDi 4WD (112 bg) 2005, 2006Genel bilgi
Kapı sayısı | 5
Performans
Şehir içi yakıt tüketimi | 9.2 Lt/100 km 25.57 US mpg 30.7 UK mpg 10.87 km/Lt
Şehir dışı yakıt tüketimi | 5.9 Lt/100 km 39.87 US mpg 47.88 UK mpg 16.95 km/Lt
Hyundai Tucson 1 depo ile kaç km gider?
Hyundai Tucson – 1.598 cc, 136 hp aracın, yakıt deposu 62 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 8.10 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 62 litrelik tam bir depo ile ortalama 765 km yol gitmektedir.Hyundai Tucson kaç litre mazot alıyor?
Hyundai Tucson kaç litre mazot alıyor?Yakıt Kapasitesi 62 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.7 lt.
7 ileri DCT şanzıman nasıl?
DCT şanzıman genel çalışma prensibi itibariyle oldukça gelişmiş çift kavrama sistemine sahip bir otomatikleştirilmiş manuel şanzımandır. Ancak otomatik moddayken tork konvertörlü geleneksel otomatik şanzımanlardan bile pürüzsüz ve çabuk geçişlere sahiptir ve daha az yakıt tüketir.BVA 6 ileri şanzıman nasıl?
BVA şanzıman konforludur, vites geçişleri hızlı ve sarsıntısı çok azdır. Bazen sorun çıkarabilir, ama bakımlarını serviste yaptırdığınız sürece 100bin km’de yaklaşık 1000TL masraf ile sorunsuzca devam etmektedir kullanıma.Hyundai Tucson kaç litre benzin yakar?
Hyundai Tucson kaç litre benzin yakar?Yakıt Kapasitesi 62 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.2 lt.
Hyundai Tucson benzin deposu kac litre?
2020 Hyundai Tucson 1.6 CRDi 4×4 C Segment içinde bulunan Hyundai Tucson, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 62 litrelik deposu ile şehir içinde 8.10 lt/100km, şehir dışında 6.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 7.40 lt/100km sahiptir.Hyundai Tucson sürekli 4 çeker mi?
Bu araçların kullanım amacı hafif arazi şartları içindir. Bu yüzden devamlı 4×4 olmaları, yüksek yakıt tüketimine sebep olur. Sadece gerektiği zaman 4×4 sistemi kullanılır.Tucson 4WD Lock ne demek?
Tucson 4WD Lock ne demek?« 4WD Lock » modu her türlü yolda aracın kapasitelerini en iyi duruma getirmek amacıyla ön ve arka dingiller arasında motor torku dağıtır. Bu mod sadece motorlu araçlar için uygun yollar hariç kullanılır (örneğin, çamur, dik yokuşlar, kum).